Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon hamar elmegyek (lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hamar elmegyek (lany vagyok). Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A baratommal 4 eve vagyunk egyutt, es nagyon jo az agyban. Viszont mostanaban egyre tobbszor fordul elo, hogy amint belemhatol, nehany masodpercen belul elelvezek. Utana mar nem olyan jo neki sem, mert nagyon erzekeny vagyok, illetve kevesbe nedves.

Mit tehetnek, hogy ne legyen orgazmusom olyan hamar?

2016. jún. 1. 22:03
 1/7 anonim válasza:
25%
Maszturbaálj előtte. Amugy irj privátban.
2016. jún. 1. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, ha utána van kedved folytatni. A kevés nedvesedésre meg ott a síkosító.
2016. jún. 1. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Anál :) szerintem úgy is simán elmész, csak később
2016. jún. 1. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
vágd le a p--csödet.
2016. jún. 1. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó én mit nem adnék egy ilyen csajért... Nem gondoltam volna, hogy ebből lehet probléma. Az szokott segíteni, ha fogy egy kis alkohol. Esetleg kezdjétek úgy, hogy te nem is vagy felizgulva (bár ez lehet hülyeség)
2016. jún. 1. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is imádom,ha a partnerem többször élvez el mikor én 1x.
2016. jún. 1. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak akkor érvényes ha nem óvszerrel védekeztek (mert akkor a váltogatást nem nagyon lehet kivitelezni), de csinálhatjátok pl azt hogy először szexeltek normálisan, aztán ha neked kellemetlen lesz elélvezés után, akkor kicsit kényezteted a száddal/kényeztetitek egymást amíg megnyugszol odalent, utána folytatjátok, és ha megint kevésbé élvezetessé válik, akkor befejezhetitek fenékbe.

Amúgy inkább örülj neki, nagyon sok lány nem képes erre és épp az okoz problémát hogy nem tudnak elmenni :)

2016. jún. 2. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!