Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez így beleférne? Voltatok már ilyen kapcsolatban?
Van egy srác aki az előző "bnőjével" 2 évig kavart, majd fél évre össze jöttek. Aztán én következtem a srácnak, szintén nem volt kimondva a kapcsolat, de teljesen úgy viselkedett egy hónapig. Azóta minden nap keres (már nem viszonyul teljesen úgy hozzám) és minden hétvégén lefekszünk egymással.
Kérdeztem mért nem mással fekszik le, azt mondta mert velem jó, és ha a továbbiakban is ilyen jó lesz akkor nem fog akarni mással lefeküdni..
Nyáron tervez velem programokat, ha jó kedve van még mindig úgy kezel mint ha a bnője lennék akár mások elött is. Kérdeztem tőle de nem akar kapcsolatot mert nem szeretne beszámolni senkinek semmiről és magyarázkodni meg ilyesmit mondott.
Igazából ezzel a helyzettel nincs gondom mert ha képtelen kapcsolatra jelenleg akkor nem is szeretnék tőle komolyabbat, viszont azért furánat tartom. A szex tényleg jó egymással.
Mit gondoltok erről? Gondoltam folytatom ameddig nem rossz és nem lesz kapcsolatom.
18l
Azt gondolom, hogy a mai kis fiatalok már nagyon hamar felnőttesdit játszanak
De én már egy öreg nyanya vagyok
csináljátok ahogy jól esik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!