Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért nem vagytok benne az egyéjszakásban, vagy alkalmi kapcsolatban? PL: Tinderen
Mert vágyom a szeretetre, bújásra, ölelésre, csókra, simogatásra. Vágyom arra az extra "munkára", amit a párom belém fektet akkor is, ha nem a dugás az első. Hogy ír nekem, törődik velem, csak velem van, beszélünk minden nap és egyszerűen csak szeretjük egymást fejben is.
Nem azzal van veled bajom, hogy másra vágysz mint én (vagy a legtöbb nő), hanem hogy nincs agyad felfogni azt sem hogy a nők miért vágynak másra mint te.
2 és 4:
Ebben is van valami. De a kérdezőnek még arra sincs agya, hogy úgy ismerkedjen szexre, hogy ne hozza fel a szexet öt másodperc után.
Kérdező:
Ha egy nő szexkapcsolatot akar, azt nem megbeszélni kell vele hogy "na akkor mi most szexelünk holnaptól?" hanem akkor is ugyanúgy el kell csábítani, mintha párkapcsolatra ismerkednél.
Én pasi vagyok, de igaza van az 5-ösnek. Ha szexet keresel, akkor is annyi energiát bele kell rakni, hogy elhívd egy randira.
Beszélgess vele egy kicsit. Ismerkedj vele. Ki kell alakítani a szimpátiát vele. Addig nem is említjük nagyon a szexet, sőt. Ezután se feltétlen direkt módban arcon b_aszuk, hogy "Zsuzsa... vége a bájcsevejnek gyere qrni".
Végig kell járni a pávatáncot.
7
Honnan tudod hogy ő nem szexet akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!