Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért nem vagytok benne az egyéjszakásban, vagy alkalmi kapcsolatban? PL: Tinderen
A csajok nem így gondolkodnak, hogy "NA akkor most randizni akarok, NA akkor most komoly kapcsolatot akarok"
Ők nem így hoznak döntéseket :D hanem kb. úgy hogy "Vágyom egy srácra aki..... Csak gyere és sodorj el érzelmileg a p.csába!" :D Ők így gondolkodnak valójában, szal felejtsd el a logikáidat.
Nem kell unfairnek lenni. Miután megdugtad elmondhatod neki. De azt sem így, hogy "csak alkalmit szerettem volna".
Elég annyit mondani, hogy "nem vágyom most a kötöttségre".
Tanuld meg használni a nyelvet. :D
Másrészt! Nagyon fontos! Ne hazudj!
Egyáltalán nem kell végig hazudni a beszélgetést és gondolatban már feleségül is kérni, hogy szétrakja a lábát. Bőven elég az igazat mondani, de konszolidálni.
És belerakni a kellő figyelmet, energiát, és intellektust a beszélgetésbe.
10
Nekem volt olyan szexkapcsolatom, ahol csak a második randevún csókolóztunk és aztán a harmadikon feküdtünk le egymással. Utána meg fél évig összejártunk heti szinten.
Szóval nem.
Miért hívd el randira? Hogy minimális esélye legyen neked vagy neki azt mondani, hogy bocs, mégsem jössz be - ha valóban így van. Meg nem árt egy személyes találka előtte, bizalmi dolog, többek között.
Voltam olyan sráccal randin, aki végig fogdosott, benyúlt, a mellemhez ért, stb., és bármit mondtam, nem hagyta abba - végül hazamentem.
Namármost, ha őt egyéjszakásra gondolom és rögtön felmegyek hozzá, biztos vagyok benne, hogy örülhetek, ha csak vaginálisan erőszakol meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!