Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi számít szép pénisznek?
Figyelt kérdés
Méret, alak? Vagy azért szép mert egy bizonyos valakié? Kíváncsi vagyom mert nem sok lánnyal voltam együtt és nem tudom kinek mi jön be.2017. jún. 1. 22:16
11/17 anonim válasza:
Kb 16 cm hosszú, szép fehér bőrű, a töve kissé vékonyabb, nagyon balra görbül és hatalmas, húsos makkaj van. Szinte így tűnik mintha a nagy makk sulyától hajlott volna meg.
12/17 anonim válasza:
Úgy tűnik, a nagy makk másnak is bejön. :)
Nekem is az a legimponálóbb része a pénisznek. Szépnek tartom, ha egyenes vagy enyhén görbe, szép a körülmetélt is, mert ugye ott lankadtan is jól látszik a makk.
Látványra szebb, ha nagyobb, egyértelműen.
A bőre legyen szép egyenletes, mint a férfi testének a színe.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát az nagynak számít ha akkora mint a pénisz többi része?
2017. jún. 1. 22:59
14/17 anonim válasza:
Az már nem rossz. Ami szerintem nem szép, hogyha kifejezetten kisebb.
15/17 A kérdező kommentje:
Akkor jo :)
2017. jún. 1. 23:07
16/17 anonim válasza:
Bocsi én a másikhoz válaszoltam
17/17 anonim válasza:
Nyilván legfontosabb szempont a tulajdonosa. De ha a képet, mint műalkotást nézem, és csak az esztétika számít, akkor iganis vannak jó péniszképek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!