Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi számít szép pénisznek?
Az enyémet képről szinte mindenki dicsérte. Néhányan túlzásba is estek... :D
A képeken nagyobbnak látszik, az alakjával nincs probléma. Úgyhogy szerintem ilyen szempontból mindkettő játszhat. De a valóságban a nagy nem mindig előnyös ugye... úgyhogy összességében talán fontosabb lehet az alak ( és talán a vastagság ). :D Ha önmagában nézem. Viszont igen.. az is lehet, hogy ha kapcsolatról beszélünk, akkor az a szerelmük pénisze és ezért szép és jó, ahogy van. Sőt...
Nálam mindig vagy 5 centivel fölé lőnek, de engem nem zavar. Ha meg megmondom az igazi méretet nem szokták elhinni, biztos rosszul mértem.. jól van akkor:D
De az alak az gondolom nem változik, szóval ha azzal nincs gond, esetleg megszokták dicsérni, akkor emiatt nem aggódnék. Mondjuk szerintem amúgy sem vagy nem tudom.. sok mindent nem lehet vele kezdeni és a barátnőd, ha szeret, nem fog érte szólni vagy problémázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!