Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek mi számít szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi számít szép pénisznek?

Figyelt kérdés
Méret, alak? Vagy azért szép mert egy bizonyos valakié? Kíváncsi vagyom mert nem sok lánnyal voltam együtt és nem tudom kinek mi jön be.

2017. jún. 1. 22:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Vagyok*
2017. jún. 1. 22:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Hidd,hogy a pénisz tulajdonosát mindig jobban érdekli,hogy milyen és mekkora. Azonban egy lányt ez kevésbé érdekel, nem ez fog foglalkozni,hogy ha szeret.
2017. jún. 1. 22:21
 3/17 anonim ***** válasza:
ezzel*
 4/17 A kérdező kommentje:
i. Rossz kategória xD. Az a missclick
 5/17 anonim ***** válasza:
Én amúgy se néztem a kategóriát. :D
2017. jún. 1. 22:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Azért kössz a választ. Majd holnap megfelelő helyre rakom a kérdést.
2017. jún. 1. 22:28
 7/17 anonim ***** válasza:

Az enyémet képről szinte mindenki dicsérte. Néhányan túlzásba is estek... :D

A képeken nagyobbnak látszik, az alakjával nincs probléma. Úgyhogy szerintem ilyen szempontból mindkettő játszhat. De a valóságban a nagy nem mindig előnyös ugye... úgyhogy összességében talán fontosabb lehet az alak ( és talán a vastagság ). :D Ha önmagában nézem. Viszont igen.. az is lehet, hogy ha kapcsolatról beszélünk, akkor az a szerelmük pénisze és ezért szép és jó, ahogy van. Sőt...

2017. jún. 1. 22:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát ha képet küldtem (nem GYIK) nem volt semmi szemfényvesztés és majdnempontosan megmondták a méretet is. Csak hogy más képen mint valóságban.
2017. jún. 1. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
18 centi fölött, vastag, eres, nagy makkal
2017. jún. 1. 22:38
 10/17 anonim ***** válasza:

Nálam mindig vagy 5 centivel fölé lőnek, de engem nem zavar. Ha meg megmondom az igazi méretet nem szokták elhinni, biztos rosszul mértem.. jól van akkor:D

De az alak az gondolom nem változik, szóval ha azzal nincs gond, esetleg megszokták dicsérni, akkor emiatt nem aggódnék. Mondjuk szerintem amúgy sem vagy nem tudom.. sok mindent nem lehet vele kezdeni és a barátnőd, ha szeret, nem fog érte szólni vagy problémázni. :)

2017. jún. 1. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!