Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK, számít a női nemi szerv kinézete?
Figyelt kérdés
Igen érdekes dologgal találtam szemben magam nem olyan régen....
Befolyásol bármit is, hogy hogyan néz ki a punci? Természetesen higiéniailag igényes!!! Most csak a kinézetről van szó.
Én találom csak nőként szánalmasnak, hogy valaki ezen akad fent, és erre is fogja, hogy nem jó?
Egy FÉRFITŐL azért ilyen kijelentést elég kiábrándítónak tartok, hogy babapuncit vártam, de másmilyet kaptam.
Most én vagyok ennyire buta, hogy elgondolkozom ezen, vagy tényleg szánalmas a kinézetre fogni bármit is?
2017. jún. 1. 13:38
21/21 anonim válasza:
Én akkor voltam csalódott, amikor mindig salátapuncit vártam és babapunci lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!