Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van úgy hogy régen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy régen a kopasz punci jött be, de most már inkább a szőrös?

Figyelt kérdés

utóbbi hetekben ha elképzelem mondjuk egyik csoporttársamat meztelenül akkor úgy képzelem el hogy szőrös neki

pedig régen mindig csak kopasz puncival képzeltem el a csajokat

2017. máj. 21. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, én is így vagyok vele....
2017. máj. 21. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
A csupasz a legjobb szerintem,sok előnye van.18/F
2017. máj. 21. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
igen
2017. máj. 21. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok.
2017. máj. 22. 11:19
 5/6 DreamWeaver ***** válasza:
77%

Nekem soha nem jött be a szőrtelen punci. Ahhoz, hogy a partnerem mellett igazán férfinek érezzem magam, nőre van szükségem, nem kislányra. És a nő (nagy betűvel, aláhúzva) ott kezdődik, hogy szőrös. Ezt minden fejben tiszta és egészséges felnőtt férfi így gondolja.

A csupasz punci iránti vonzalom egy kognitív programozás eredménye a piaci nyereségért, ami nagyjából a kilencvenes évek második felétől a kétezres évek közepéig zajlott le. Ennek része volt férfiakban a kiskamaszokat megszégyenítően éretlen és tiszteletlen hozzáállás a nőiség fogalmához és magukhoz a nőkhöz is. És nőkben a testképzavar kialakítása. Ezt az egészet pedig a félelem tartja össze. Azokat a nonszensz megállapításokat, hogy a csupasz női intim rész vonzó, vagy hogy higénikus, azért találták ki okos marketing guruk, hogy mind a férfiaknak, mind a nőknek legyen mire hivatkozniuk, hogy érezzék a jól ismert szlogen erejét; "mert megérdemled", miközben azok ott a bársonyszékekben szarásig tömik a zsebeiket a pénzből, amit így embermilliókon nyernek. Valójában ezek mind csak kifogások. Ahogy kifogás az is, hogy a szőrzet akadályt jelent a szexben, vagy a tisztálkodásban. Az pedig nagyon aranyos adalék, hogy ezeket a kifogásokat leginkább olyanok hangoztatják, akik még életükben nem hagyták megnőni a szőrzetüket, vagy még életükben nem voltak együtt olyan nővel, aki ne lett volna csupasz. Ti táncoltok, én ugatok, a pénz beszél. Erről szól az egész. És erről is fog szólni, amíg a sorból való kilógásért járó megbélyegzéstől való félelem újra és újra generálja a testképzavart.

Kárdező; a válaszom a kérdésedre; két lehetséges okát látom ennek a változásnak Nálad. Egyik, hogy fejben kezdesz felnőni. És/vagy a másik, hogy az utóbbi időben kevesebb időt töltesz internetes erotikus oldalak látogatásával.

Kettes kommentelő (18F), írtad, hogy a csupasznak sok előnye van. Én egyetlen előnyét látom csak. A lusta és fantáziátlan férfiaknak könnyebb dolguk van orális szex terén. Bár ha jobban belegondolok, az ilyen férfiak nem biztos, hogy egyáltalán orálisan kényeztetik a partnerüket lévén lusták és fantáziátlanok. Úgyhogy ez az előny is ugrott. Nem kell leírnod mind a sokat. Írj le nekem kettő előnyét. Lehet, hogy okosabb leszek.

2017. máj. 23. 01:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem régen is, meg most is mindenféle punci mindenhogy bejött.
2017. jún. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!