Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » FÉRFIAK, számít a női nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK, számít a női nemi szerv kinézete?

Figyelt kérdés

Igen érdekes dologgal találtam szemben magam nem olyan régen....

Befolyásol bármit is, hogy hogyan néz ki a punci? Természetesen higiéniailag igényes!!! Most csak a kinézetről van szó.

Én találom csak nőként szánalmasnak, hogy valaki ezen akad fent, és erre is fogja, hogy nem jó?

Egy FÉRFITŐL azért ilyen kijelentést elég kiábrándítónak tartok, hogy babapuncit vártam, de másmilyet kaptam.

Most én vagyok ennyire buta, hogy elgondolkozom ezen, vagy tényleg szánalmas a kinézetre fogni bármit is?

2017. jún. 1. 13:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
A babapuncit általában jobban előnybe részesítik, de nem számít, ha ápolt és mindig nedves.
2017. jún. 1. 13:39
 2/21 anonim ***** válasza:
28%

szerintem igen is számít a punci kinézete

itt egy példa

ha egy lánnyal el töltök egy kellemes estét és oda kerül a sor hogy le huzzam a bugyiját és pénisznek néz ki a nemiszerve én is igen meglepődnék

2017. jún. 1. 13:41
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem számít a kinézete! Ápolt legyen. Senki nem tehet róla hogy milyennel született. Lényeg hogy nedves legyen! :)
2017. jún. 1. 13:43
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem,nem lényeges szempont ahogy a lányokat sem a hímvessző kinézete érdekli elsősorban.F
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a tiéd milyen? Ezek szerint nem babapunci és ezért háborodtál fel, hogy nem tetszett az adott partnerednek a pinád.
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pont az ellenkezőjét szeretem, ha lógnak mint egy tacskó füle alapból; kis salis és aktus előtt/közben kinyílik, mint egy virág. :D

Nyalni is sokkal jobban szeretek ilyen csajt. Ez van.

2017. jún. 1. 13:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

nem számít..... egyáltalán nem, ha ápolt.

Felőlem aztán lehet saláta is meg babapunci is, mindkettő izgató.

2017. jún. 1. 13:44
 8/21 anonim ***** válasza:
van olyan punci ami nekem nem tetszik, sorry, de ez van, mint ahogy gondolom nem minden nőnek jön be az én farkam formája.
2017. jún. 1. 13:45
 9/21 anonim ***** válasza:

Legyen egészséges és tiszta. Nem kell, hogy teljesen csupasz legyen, én a fazont jobban kedvelem, természetesen az ajkaknál legyen csupasz, mert nyalni azt jobb.

Amúgy a nők inkább tesznek célzást a pénisz méretére, formájára, mint fordítva szerintem.

2017. jún. 1. 13:46
 10/21 A kérdező kommentje:
Tehát, ha ismerkedtek valakivel, és szimpatizáltok egymással, vagy netán beleszerettek, és eljuttok az ágyig, és ha nem tetszik a kinézete lent, akkor dobjátok az illetőt csak azért, mert ott nem tetszik??? fucklogic
2017. jún. 1. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!