Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a férfiak nagy részével? 30 éves múltam, és volt néhány férfi az életemben. De három volt közülük olyan, aki tudta, hogy mi kell a nőnek szexuális téren.
És te is a sajátoddal, ő is a tieddel... Nem önzőség egy picit? Elvileg neki a tieddel, neked az övével kellene...
Én osztom egyébként a kiíró nőci véleményét.
Miért van ez? Szerintem azért van mert mindenki más.
Vagy. Valakinek érzékenyebb a farka és a lassabb meneteket szereti, ami lehet bizonyos nőknek túl lassú vagy nem éreznek semmit. Mondjuk rajtunk is múlik. Ki hogy szorít. Pl.
Ez a dolog érdekes a nyalásnál.
Én igazából a nyomás és a nyel típus - :D komoly, de igen - között szoktam különbséget tenni. Van akinek olyan igazán
nagyon puha a nyelve és ha ez párosul azzal hogy alig nyomja oda a nyelvét a puncimhoz, hát sokat nem fogok belőle érezni az biztos!
Viszont ha érdes valakinek a nyelve, azt én jobban szoktam érezni is meg élvezni is, főleg ha ez nagyobb nyomással párosul. Na az a fellegekbe repít.
Meg persze mindenkinek más felel meg. Volt már velem, nagy puha nyelvű srác, technika az 5* volt, viszont nem tudtam elmenni sem. Persze az exének tökéletesen megfelelt mindig. Más típusú adottságok vannak, puncik, nyelvek, farkak és belső preferáció terén. Pláne nem mindenki az a tüzes személyiség és nem is kell annak lennie. Meg kell találni ki kivel passzol.
Én szeretem a diverzitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!