Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a férfiak nagy részével? 30 éves múltam, és volt néhány férfi az életemben. De három volt közülük olyan, aki tudta, hogy mi kell a nőnek szexuális téren.
Szerintem tök átlagos, amit írsz. A férfiak nagy része nem tudja, mit és hogyan kellene tennie a nővel.
A jó kapcsolatban azonban a partnerek megtanítják egymásnak, és addig is türelemmel vannak a párjuk iránt. A te kérdésedből, ami inkább panasz, nem derül ki, hogy miért nem sikerült a partnereidnek megtanulniuk, mit szeretnél. Alapjában véve a legtöbb férfi gyorslövetű, de az okos nő megtanítja, hogyan lehet úrrá ezen. A nyalásra még inkább igaz, hogy tanítani kell. Írod, hogy volt olyan, akinek megmutattad, de hiába, róla nem beszélek, van ilyen, nyilván nehéz fejű. :) De mi volt a többivel? Mindig képezhetetleneket fogtál ki?
Te mit adtál nekik? Amelyik nő feledhetetlen élményt nyújt, azt nem akarják elhagyni, a férfiak igyekeznek, hogy megtartsák. Erről nem írsz. A dolgok összefüggnek, és a hiba csak ritkán írható kizárólag az egyik fél számlájára.
Pont ugyanaz van kérlek, mint a nők nagy részével, vagy általában az emberek nagy részével bármilyen téren: a nagy többségük képes rá, egy kevés jó benne vagy kifejezetten rossz, pár % meg művészi színvonal vagy szinte teljesen alkalmatlan. A matekban ezt úgy hívnák, hogy Gauss-görbe.
Nnomost ha te a csúcsot veszed "alapnak", akkor jutsz ilyen "következtetésekre", mint amit a kérdésben feltettél.
Igen, egy Rocco Siffredihez képest a férfiak elsöprő többsége béna. Sőt, ultrabéna. A szóráson nem csodálkozni kell, hanem piszkosul értékelni ha kikaptad a jót.
szerintem ezt egy pasi írta, sok csajnak olvastam már írását és ez egyáltalán nem hasonlít arra.
Azon felül úgy ábrázolja magát, mint aki hátra dől és várja a csodát, hogy a pasik repítsék a csúcsra, de ő nem tesz semmit ami különleges lenne. Ilyen csajért nem érdemes energiát befektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!