Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van a férfiak nagy részével...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a férfiak nagy részével? 30 éves múltam, és volt néhány férfi az életemben. De három volt közülük olyan, aki tudta, hogy mi kell a nőnek szexuális téren.

Figyelt kérdés
Az összes többi egy ...... ért. Miért van ez? Az a három, nagyon jó volt, érdekes módon különböző méretekkel. A méretekről csak annyit, mértem már aktuális pasimat meg. 17 centi felett ritka mint a fehér holló. Az egyik pasi 9 évvel volt idősebb, pontosan tudta mit, hogyan hova, meddig. Nem volt még átlag méret sem, de fantasztikus. A másik, Velem egykorú, nagy méret, Nekem a legnagyobb, de 20 alatt volt. Jól szexelt, és tudta is magáról, úgyhogy rövid idő múlva lépett új csajhoz. A harmadik egy nyolc évvel fiatalabb átlagos méret, olyan hévvel, tűzzel, hogy az meg attól volt fantasztikus. Kivette a végén, elment, visszatette, és folytatta tovább. Na de a többi. Sok pasi kétperces, vagy még rövidebb. Nem tudnak nyalni, ami sokat javítana a helyzeten. Aki meg nem kétperces, az meg nem szeretkezik, hanem nem is tudom. Percenként ötször bedugja, és ha gyorsít, akkor kétperces lesz.
2017. máj. 31. 22:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Végig sem tudom olvasni akkora idióta vagy. Szomorú :D
2017. jún. 1. 00:22
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Arra céloztam, hogy idegbeteg módon írogatsz.
2017. jún. 1. 00:23
 13/25 anonim ***** válasza:
6%
Mi itt a kérdés?
2017. jún. 1. 00:47
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Rossz fiukat kaptal be nekem 22 cm es 22/f. Szoval most mit mondjak. Ezt huztad. De ne add fel soha. Nagyon nagyon szurkolok hogy megtalalod a nagy farkut.
2017. jún. 1. 00:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök átlagos, amit írsz. A férfiak nagy része nem tudja, mit és hogyan kellene tennie a nővel.

A jó kapcsolatban azonban a partnerek megtanítják egymásnak, és addig is türelemmel vannak a párjuk iránt. A te kérdésedből, ami inkább panasz, nem derül ki, hogy miért nem sikerült a partnereidnek megtanulniuk, mit szeretnél. Alapjában véve a legtöbb férfi gyorslövetű, de az okos nő megtanítja, hogyan lehet úrrá ezen. A nyalásra még inkább igaz, hogy tanítani kell. Írod, hogy volt olyan, akinek megmutattad, de hiába, róla nem beszélek, van ilyen, nyilván nehéz fejű. :) De mi volt a többivel? Mindig képezhetetleneket fogtál ki?

Te mit adtál nekik? Amelyik nő feledhetetlen élményt nyújt, azt nem akarják elhagyni, a férfiak igyekeznek, hogy megtartsák. Erről nem írsz. A dolgok összefüggnek, és a hiba csak ritkán írható kizárólag az egyik fél számlájára.

2017. jún. 1. 06:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Pont ugyanaz van kérlek, mint a nők
2017. jún. 1. 08:37
 17/25 anonim ***** válasza:

Pont ugyanaz van kérlek, mint a nők nagy részével, vagy általában az emberek nagy részével bármilyen téren: a nagy többségük képes rá, egy kevés jó benne vagy kifejezetten rossz, pár % meg művészi színvonal vagy szinte teljesen alkalmatlan. A matekban ezt úgy hívnák, hogy Gauss-görbe.

Nnomost ha te a csúcsot veszed "alapnak", akkor jutsz ilyen "következtetésekre", mint amit a kérdésben feltettél.

Igen, egy Rocco Siffredihez képest a férfiak elsöprő többsége béna. Sőt, ultrabéna. A szóráson nem csodálkozni kell, hanem piszkosul értékelni ha kikaptad a jót.

2017. jún. 1. 08:53
 18/25 anonim ***** válasza:

szerintem ezt egy pasi írta, sok csajnak olvastam már írását és ez egyáltalán nem hasonlít arra.

Azon felül úgy ábrázolja magát, mint aki hátra dől és várja a csodát, hogy a pasik repítsék a csúcsra, de ő nem tesz semmit ami különleges lenne. Ilyen csajért nem érdemes energiát befektetni.

2017. jún. 1. 09:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Engem mindig a fellegekig es vissza dicsertek a pasik, de en egyszer sem elegultem ki sajnos, egyszeruen nem megy csak magamnak :( ne irjatok privatot.
2017. jún. 1. 17:46
 20/25 A kérdező kommentje:
Rossz fiúkat fogtam ki? Nem a méret nálam a lényeg, hanem olyat, aki a saját élvezetén kívül velem is foglalkozik.
2017. jún. 1. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!