Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt alkalmatok jó testi adottságú nővel szexelni? Hogyan értelmezitek a telt karcsú kifejezést?
"Volt alkalmatok jó testi adottságú nővel szexelni?"
Igen.
"Hogyan értelmezitek a telt karcsú kifejezést?"
Még nem duci, de már nem is fér bele az átlagosba. De ezzel már túl is magyaráztam.
"Természetes formában kaptátok meg a testét"
Na ezt elmagyarázhatnád...
"esetleg tapasztaltatok kéjes beszédet, női heccelő viszonyulást, szoknyaemelést és ehhez hasonló dolgokat?"
;) Komolyan szoknyaemelésnek mondjuk magyarul a "skirt up"-ot?
Volt alkalmam. Nem is egyszer.
A teltkarcsú kifejezést pedig pont úgy értelmezem, mint a békeharcot, a profi amatőrt, meg az ébren alvást: paradoxon, önellentmondás, nem létezik ilyen.
Vagy békés vagy, vagy harcolsz, de a kettő egymást kizárja.
Vagy profi vagy, vagy amatőr, de a kettő egymást kizárja.
Vagy ébren vagy, vagy alszol, de a kettő egymást kizárja.
És vagy telt valaki, vagy karcsú, de a kettő egymást kizárja.
2-es nem nyert, de a 3-as sem 100%-os.
A teltkarcsú nő nagy mellekkel, széles csípővel, nagy seggel rendelkezik, és ezekhez társul hangsúlyosan vékony derék (nem, bocsi, a 100-hoz a 80, vagy a 90-hez a 70 cm derék NEM ez a kategória. Mondjuk 110-es csípőhöz 70-es derék, na az pl igen.)
Ilyesmi pl. A ketteskének linkeltem, aki szerint nem létezik. (Tudod, ez olyan, hogy attól, hogy nem volt még a kezedben 1 millió €, az nem azt jelenti, hogy nem létezik...)
tudom, hogy milyen nő az, akire rámondják, hogy teltkarcsú, te szefós.
Nem ez a lényeg: hanem a kifejezés maga egy paradoxon, ellentmondás.
Olyan mint a vékony-vastag, vagy a hideg-meleg.
Áh, mindegy, fa5znak magyarázom, úgyse se jut az agyad helyéig.
Sztem te vagy a gyökér, ha nem érted, hogy a női test nem egy tömb jó esetben, így jön össze, hogy mellben, csípőben TELT, derékban KARCSÚ.
De háborogj még 1 picit, hátha jobb lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!