Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyit bírok?
Más emberektől visszahallom, hogy ők több menetek is bírnak egymás után,én viszont ha elmegyek szex után minimum 3-4 órára szükségem van regenerálódásra, így bírom napi 2-szer,jobb esetben 3-szor barátnőmmel. Nálatok ez hogy van?
21/F
Sosem értettem,hogy miért van szükség az agyba-főbe dugásra.Tudom,különbözőek vagyunk,más igényekkel,de túlzásnak érzem a napi 4-5 aktust.Mi mindig a minőségre törekedtünk,mintsem a mennyiségre.
Fontos a szex egy párkapcsolatban,de azért nem kell egész nap csinálni,számomra ez kicsit úgy jön le,mintha unalomból űznék az ilyen párok.
Dehogy,nem ész nélkül csináljunk,csak ha megkívánjuk egymást,és ez többször előfordul 1 nap :D
Probléma csak az néha, hogy van mikor nem állok készen, még nem "töltődtem" fel.Járok sportolni(atlétika),ez gondolom kimeríti a kardio edzést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!