Hat hetes a babám. Kb. öt hetes koráig nagyjából rendben ment minden, jól tűrtem, hogy egész nap a cici lógna. De mostanában szinte egyáltalán nem alszik napközben, ennyit nem bírok szoptatni, mit tegyek?
Mi ugyanezt játszottuk 5-6 hetes korától, borzalmas volt.
Mindent megtettem, de az állandó idegeskedés és kialvatlanság megtette a hatását és elment a tjem, hiába szoptattam kétóránként akár, ha nem úgy jött ahogy ő akarta ( csökkent a mennyisége így nehezebb volt kiszívni ) nem volt hajlandó szopni se, csak üvöltött alvásról ne is beszéljünk. Egy darabig fejtem úgy kapta aztán szép lassan elfogyott... 3 hónapos kora óta tápszeres, most lesz 5 hónapos és kb. 5-6 hete kezdtek rendbe jönni a dolgok, most meg jön a foga. Ha már nem bírod add le egy kicsit rázza más a fenekét, te meg pihenj sokat, egyél-igyál rendesen, remélhetőleg az idő mindent megold...
Ja aztán 3 hósan kiderült hogy középfülgyulladása van, 5 napot voltunk a Madarászban, már ki volt fakadva.
Nem tudom ez okozta e a problémánkat, de a te helyedben azért megnézetném dokival is, a babáknak nagyon érzékeny a fülük. 2. válaszoló vagyok.
Növekedési ugrása van, nagyobb az étvágya, mint amennyi tejet meg tudsz termelni, és az idegeskedés is ront a helyzeten. Nagyon sok praktika van a tej növelésére, de ahhoz szakember segítsége kellene. Én az LLL.hu-n kértem tanácsot, amikor ebbe a helyzetbe kerültem.
Keress rá a neten!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!