Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi a megfelelő reakció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a megfelelő reakció, ha a férfinek nem áll fel és emiatt ideges lesz?

Figyelt kérdés
Nyugtatni próbálom, de ő nagyon kiakad, amikor nem megy neki. Pedig szerintem előfordul, nincs ebből probléma.
2017. máj. 30. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy idő után semmi, és legjobb, ha hagyod a francba.

Tapasztalat. Az ex 10/9 ideges volt (néha ingerült és csapkodott is olyankor), alig akart felállni neki, aztán lekonyult... másfél évig bírtam, de igazából nem is értem, miért szenvedtem vele addig.

Legkésőbb fél év után szakítani kellett volna, merthogy őneki semmi baja, nem kell kivizsgáltatnia magát etc.

Hát szerintem pedig nem normális, hogy kb. soha nem állt, mint a cövek.

A páromat elég csak megcsókolnom, vagy bugyi-topban kijönni fürdés után, és már kőkemény.

2017. máj. 31. 09:17
 12/12 anonim válasza:
lehet túlizgulja, vagy túlzott elvárásai vannak maga felé. A 8-as nagyon jó tanácsot adott!
2017. máj. 31. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!