Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi a barátnőm, hogy levetkőztessem?
Figyelt kérdés
Ő mindig leveszi rólam a gatyám, de nekem nem engedi, hogy meztelenre vetkőztessem. Miért csinálja ezt már lassan 1 hónapja?2017. máj. 30. 12:14
2/7 anonim válasza:
Nem tudom mit vársz olyan emberektől akik nem ismerik a saját barátnődet.
Kommunikálj és könnyebb lesz, hidd el.
Egy-két kérdés tőle és kiderül, mi hiába találgatunk...
3/7 anonim válasza:
mert kövér/csúnya/testi baja van?
4/7 anonim válasza:
Úgy gondolja, a teste (vagy annak egy tájéka) nem tetszene neked. Érdemes 1 pohár borral, félhomállyal oldani ezt.
5/7 A kérdező kommentje:
Pedig nem csúnya, se nem kövér, hanem nagyon szép teste van. De nem tudom miért nem akarja, pedig mindig mondom neki, hogy gyönyörű teste van.
Én is lehetnék szégyenlős, mert pl kicsi a farkam, de hát ez van.
2017. máj. 30. 13:05
7/7 anonim válasza:
ha normális vagy nem téped le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!