Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legjobban felizgatni egy lányt aki nem. Engedi a sexet es nem akarja elvesziteni a szüzeségét?
Nyalni kell neki, vagy megujjazni, simogatni és szopni a melleit!
Hány évesek vagytok?
Én tini koromban ha összejöttem egy lánykával aki még nem akart SEMMIT csinálni szexuális értelemben, annak elmagyaráztam, hogy nagyon tisztelem az elhatározását és eszembe nem jutna olyan dologra rávenni, amit ő nem szeretne, de nekem is szükségem van valami alternatív megoldásra. Felhívtam rá a figyelmét, hogy XY éves tini srácként nem akarok barátnő mellett minden nap maszturbálni, amikor kizárólag őrá vágyom és nem a saját markomra. Javasoltam nekik a pettinget, mint alternatív megoldást, amivel a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad és ezt rendszerint el is fogadták.
Az már egy más kérdés, hogy a sikeres petting után már nem akartak annyira várakozni a szexualitás többi formájának a kipróbálásával sem. ;)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!