Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen elvesziteni a szüzeséget, szerintetek ez korai?
Egyik barátnöm tartott élmény beszámólót az ágyban történt kalandjáról a pasijával, én mondtam neki hogy ez lehet korai volt de ö gyözköd hogy nem, igazából már fogalmam sincs hogy mi az elfogadott manapság, mert már van olyan is aki 13 évesen ilyet tesz, én 15 vagyok és cikinek érzem hogy még nem voltam fiuval/lányal :(
UI: bocsánat a helyesirási hibákért :(
15/L-bi.
Én 5 évesenn vesztettem el és azóta minden téren fejlődtem, mivel bi vagy, megkérdezem hogy nem akarod esetleg hármasban elveszíteni, hogy még emlékezetesebbé tegyük ezt az alkalmat?
89N
Ha van 40 centis felcsatolhatósod, hozzám jöhetsz
16/F
szerintem nem korai, én 14 évesen vesztettem el:)
17/L
jeszus nem én akarom elveszteni, az egyik barátnöm vesztette el, én szerintem meg korai, viszirni nem fogok mert tudom azért irtak sokan h dugjanak, de én nem akarok.
A kérdés még mindig az hogy ez korai-e? egy szóval nem montam hogy el is akarom veszteni.
Miért érzem cikinek, mert sokan az osztályomból van pasija, és mesélik a dolgokat amik az ágyban történnek, én emiatt kivülálónak érzem magam....meg sztem senkinek se kellek az aki meg nekem tetszik az tolyik a felyemre...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!