Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2 rossz közül melyik a jobb?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 rossz közül melyik a jobb? Ha egy nő azt mondja nem akarja az anált, vagy ha engedi megpróbálni, de olyan szűk, hogy be sem megy? N23

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 23:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mondd azt hogy nem akarod. Ha engeded, de szorítod hogy esélye se legyen bemenni, akkor próbálkozni fog, másképp, tágítani akar, satöbbi, és csak te veszítesz. Mindenképp az őszinte, egyenes beszéd a tuti, az hogy nem akarod, ne is erőltesse.
2017. máj. 6. 23:13
 2/35 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem mindenképpen az a jobb, ha legalább a szándék megvan benne.

És amúgy lehet többször is próbálkozni, nem muszáj az első után feladni. ;)

2017. máj. 6. 23:14
 3/35 A kérdező kommentje:

Eddig 3 fiúnak engedtem, egyiknek sem fért be. Szerintem bénának gondoltak. Elöl is nagyon szűk vagyok, hátul még inkább.

Lehet jobb lenne, ha nem is engedném? Úgy nem derülne ki, hogy nem is menne. Prűdnek néznének, de legalább nem bénának.

2017. máj. 6. 23:14
 4/35 A kérdező kommentje:

Háromból 2 rögtön feladta,

1 próbálkozott, tágított és utána ő is feladta.

2017. máj. 6. 23:17
 5/35 anonim ***** válasza:
51%

Az első esetben nem fog fájni - kivéve, ha meg nem erőszakol a pasi ennek ellenére. A második esetben fájni fog.

Én nem így kezdeném a helyetekben az anált. Az lenne a legfontosabb, hogy - ha már egyáltalán akarod - az első élményedből az maradjon meg, hogy az anál nagyon jó dolog. És ehhez nem biztos, hogy hozzájárul az, ha egyből farokkal kezdtek.

23/F

2017. máj. 6. 23:18
 6/35 anonim ***** válasza:
49%
Nekem az a mottóm, hogy soha ne add fel... :D Nekem is voltak problémáim ilyen téren, mert nem vékony a micsodám, de eddig még mindig sikerrel jártam. ;) Nem voltam rest hosszasan izgatni, nyalni, finoman tágítani, és voilá! :) Volt, akit totál rá is szoktattam!
2017. máj. 6. 23:21
 7/35 A kérdező kommentje:

Régebben ki akartam próbálni, de olyan szűk vagyok és sosem sikerült, csak fájt, így már teljesen elment tőle a kedvem.

Csak ha új pasim van, akkor ő ezt nem tudja.

Örülök, hogy legalább már előre befér... Az 1. kapcsolatomban ott is csak szenvedés volt. Nem bírtam ki addig, amíg el nem ment a barátom. :/ Kézzel, szájjal fejeztem neki be mindig.

2017. máj. 6. 23:21
 8/35 A kérdező kommentje:
A nyalást és az 1 ujjat még szeretem is, de egy pénisz sehogy sem fér be.
2017. máj. 6. 23:22
 9/35 anonim ***** válasza:
94%

De ha belegondolsz, hogy már semmi kedved nincs hozzá, ráadásul sok kudarcélményed is van ezen téren, szerinted a következő alkalom hogyan fog zajlani? Végig azon fogsz kattogni, hogy most sem fog sikerülni, fájni fog, na meg alapból ideges leszel amiatt, hogy te ezt nem is akarod úgy igazán. Akkor meg minek erőlteted, mondd már meg?

23/F

2017. máj. 6. 23:24
 10/35 A kérdező kommentje:
#8 mármint hátra
2017. máj. 6. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!