Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2 rossz közül melyik a jobb?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 rossz közül melyik a jobb? Ha egy nő azt mondja nem akarja az anált, vagy ha engedi megpróbálni, de olyan szűk, hogy be sem megy? N23

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 23:12
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

igen, előre tudom, hogy a következő alkalom így fog zajlani. :D

azért mert úgy vettem észre, hogy a pasiknak ez nagyon fontos. :( :( nagyon szeretnék. emiatt tudom, hogy nem hagynak el, de hiányérzetük lesz a szexben, a kapcsolat rovására is megy.

2017. máj. 6. 23:27
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimondja, hogy nem akarja. Inkább lemondok róla, minthogy egy balul sikerült élmény nyomot hagyjon mindkettőnkben... Sok nő szerintem amiatt is viseltetik negatív érzésekkel az anál iránt, mert csak a párja kedvéért ment bele, ő maga úgy istenigazából nem akarta. Pedig kifejezetten egy olyan dolog, ami igényli a kellő ráhangolódást és ellazultságot. 24/F
2017. máj. 6. 23:27
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

De egy kapcsolat nem erről szól, hogy magadra erőltess egy olyan dolgot, amit alapból nem akarsz, csak azért, mert szerinted elvárás. Egy pasi sem ér annyit, hogy rossz legyen neked miatta. Az análon kívül még rengeteg más módszer van, amivel egy férfinak örömet okozhatsz.

Amúgy is, ha mindig az a fontos, hogy másoknak megfelelj, szerinted hol lesz a te boldogságod?

23/F

2017. máj. 6. 23:31
 14/35 anonim ***** válasza:
30%

6-os vagyok. Azért gondolom, hogy nem spagettitésztát szoktál kakilni... :) Szóval ha kifelé kiférnek a vastagabb dolgok, akkor fizikailag befelé sincs akadálya. Minden azon múlik, hogy mennyire tudsz ráhangolódni, mennyire tudod elengedni magad, és hogy mennyire türelmes, mennyire empatikus a partered. Ha kellő időt (heteken keresztül akár órákat is) tud és akar is rád szánni, akkor lehet sikerélményed. Ha a nyelv és ujj tetszik ott, akkor tetszeni fog a vastagabb dolog is, főleg, hogy benned lesz a tudat, hogy a kedvesednek is ilyen hatalmas ajándékot adtál. A lényeg, hogy ne félj tőle, nem lesz kellemetlen, ha nem akarod azzá tenni és nem idegeskedsz sokat rajta. Persze könnyű mondani, hogy lazulj el, ismerek olyan lányt (ex), aki másfél év után sem tudott ellazulni, és elmondása szerint még egyedül sem képes rá. De semmi sem megy jobban, ha az ember túl feszült, épp ellenkezőleg. Ezt fejben kell eldöntened, ha tényleg tetszik és izgató, akkor csak idő kérdése, hogy ráhangolódj. ;) Én biztos vagyok benne, hogy rá tudnálak hangolni, ha megvan benned az elhatározás és a vágy az efféle játékok iránt! ;)

34F

2017. máj. 6. 23:38
 15/35 A kérdező kommentje:

#14 olyankor magától tágul :D

pedig gondolhatod milyen szűk lehetek hátul, ha sokáig még előre sem fért be egy átlag méretű farok. pedig ott azért jóval tágabb mindenkinek.

minden ex azonnal megjegyzte milyen szűk vagyok. nyalásba és 1 ujjba nem fáj semmi, ennél többe már igen.

2017. máj. 6. 23:44
 16/35 anonim ***** válasza:
9%

Egyébként én úgy tapasztaltam (magamon), hogy a meleg vizes beöntés segít ellazulni.

23/F

2017. máj. 6. 23:48
 17/35 A kérdező kommentje:

jut eszembe, volt már 1 fiú, akinek csak nemet mondtam rá.

ő időről időre újra megkérdezte, összesen 5-ször!! az is nagyon rossz volt, kellemetlen volt az egész szituáció, nekem pedig nagyon rossz érzés, hogy nem tudtam egy fontos vágyát teljesíteni.

2017. máj. 6. 23:50
 18/35 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem eddig elbénázták a pasijaid. Nekem elégge vastag a farkam, mégis bement eddig, akikkel csináltam. Rá kell szánni hosszabb időt, és neked is el kell lazulnod
2017. máj. 6. 23:50
 19/35 A kérdező kommentje:
na a beöntéstől irtózom. :D
2017. máj. 6. 23:51
 20/35 anonim ***** válasza:
33%
azért remélem Te is tisztában vagy az anatómiával - a puncid az egyik legkülönlegesebb izomzatod, hiszen a pupillád után az tud a legjobban kitágulni. :) Tehát a szűk mivoltod csakis a belső feszültségednek köszönhető, úgy elöl, mint hátul. Ha szorongatod, akár akaratlanul is, akkor természetesen alig fér fel valami. :) Minden a partnered türelmén, az iránta érzett érzelmeken, a libidódon, a szenvedélyeden múlik. Persze néha nem árt áttörni a gátjainkat, legyőzni bizonyos gátlásainkat, hogy az egyedül véghezvitt rosszalkodás után könnyebben menjenek a dolgok. Vannak ezerféle különböző játékszerek, melyekkel felfedezheted az ellazulás művészetét...
2017. máj. 6. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!