Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2 rossz közül melyik a jobb?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 rossz közül melyik a jobb? Ha egy nő azt mondja nem akarja az anált, vagy ha engedi megpróbálni, de olyan szűk, hogy be sem megy? N23

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 23:12
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
vannak anál tágítóim, azt is próbáltam. már amelyik 2 ujjnál vastagabb, az csak fájdalmat okoz.
2017. máj. 6. 23:54
 22/35 anonim ***** válasza:
45%
Hát szívesen adnék tanácsot, de eddig minden hozzászólásom le lett pontozva, és nem akarom egy kérdéssel lerontani az átlagom. :) Bizonyos emberek nem a válasz hasznosságát pontozzák... Ha gondolod, privátban beszélgethetünk.
2017. máj. 6. 23:58
 23/35 anonim ***** válasza:
56%

#3 ennek semmi köze a bénasághoz!!

A párkapcsolathoz se.

Tud az jó lenni nagyon, mind a kettőnek, kellő előkészítés után - de semmi síkosító, beöntés, meg ilyen marhaságok.

Szerelem, kedvesség, türelem... előtte egy nagy orgazmus neked (szerintem még olyanod se volt) - az azért ellazít.

És akkor szépen türelmesen meg lehet próbálni... egyszer majd menni fog.

Nekem az első szörnyű volt, egy kicsit mazó nő erőltette a dolgot, ezért hát nyomtam befelé izomból, el is repedt a bőröm, be is gyulladt... aztán volt vagy 10 év szünet.

Csak nyugi, ha meg ezért lelép a pasi hát menjen, nem vesztesz vele semmit.

2017. máj. 7. 00:02
 24/35 A kérdező kommentje:

már "vártam" egy ilyen hozzászólást. Igen, ez pedig egy átlagos nagy tévhit a pasiknál, hogyha nem megy az anál és nem csinálom, csak szenvedek vele, akkor a szexben mást sem kívánok, más sem megy, más sem jó...

emiatt a tévhit miatt is utálom az egész anál dolgot.

sokszor volt már nagy orgazmusom. :D hüvelyi és csiklói is megy. csomó helyszínen, csomó játékkal el tudok lazulni. csak az anállal van gond.

2017. máj. 7. 00:10
 25/35 anonim ***** válasza:
47%
Ahogy fentebb írták, a székleted vastagsagaval megegyező méretű penisznek sérülés-okozás nélkül be kell férnie. Ha akkoraval sem megy, akkor ott pszichés-tudati-ellazulasi gondok vannak. Léteznek erre technikák, valószínűleg egyik eddigi baratod sem volt szakértője a témának. Hátha jon majd vki aki kepes lesz felszabadítani teged a gorcsosseg alol
2017. máj. 7. 00:15
 26/35 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy nem akarja. Ugyanis ez nem rossz. Számomra... Mivel én se szeretném. :) Nem minden fiú szereti seggbe. Ezzel sem lehet általánosítani. Nem arra való...

Máskülönben ha valaki szeret, akkor Téged ezerszer jobban szeret, mint a fenekedet. Tehát, ha megmondod, hogy nem szeretnéd, azt elfogja fogadni és megérti.

23/f

2017. máj. 7. 01:07
 27/35 A kérdező kommentje:

szerencsére nem mindenki szereti, vagy legalább nem mindenkinek fontos.

2 fiútól hallottam, hogy kifejezetten nem akarnak behatolni popsikba, a nagytöbbség pedig szeretné, de megszokta, hogy a korombeli lányok úgysem akarják, ezért már nem várják el. néhány 23-28 éves fiú van csak, akik már megszokták extől a rendszeresen anált, ezért új barátnőtől is elvárják. miattuk érzem magam rosszul.

2017. máj. 7. 01:15
 28/35 Joe.38 ***** válasza:
48%

1. A legalabb megpróbalta azaz megadtad a lehetőseget azt mutatja oda aadó vagy .És ez jó. Ezt csak pozivként lehet értekelni.

2. Minden kezdet nehéz. Magasugró se ugorja egyből de kettőből se haromból a vilagrakord 2.6 métert . Aki meg igorja azaz ha feladta volna az első 10 vagy 20 próbalkozasnal azaz kudarcnak eli meg soha nem.jut el a csúcsra. Kudarcnak eled meg. Így indulsz neki. Hat akkor valóban érthetó. De próbald meg gyakorlásnak ne kudarcnak megélni.

3. Gyakorlat teszi a mestert.

Vannak itt hozzaszólók akik azt mondják ne èrj el sikert. Ne is csinald ne is próbald. Az elet azt mondják az ember mindig azt jobban bánja amit nem tett nem próbalt azaz meghátralt bele se kezdett mint azt amit probalt de nem sikerült. Van aki hamar feladja. Erthető hisz kényelmes eletre vagyik mindenki. De az elet azt díjjazza aki próbalja keresi az utat gyakorolja és elnut a celig. Ez barmi lehet , munka pènz stb. Van aki úgy all az elethez soha nem.lesz hazam autóm ilyen a gazdaság. De hat van akinek lett sajat erejeből.

2017. máj. 7. 05:17
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, olyan pasit nem érdemes megtartani aki nem érti meg, hogy te ezt nem akarod. Nem is értem mit szenvedsz itt. Fáj, téged nem vonz és kész. A kapcsolat kettőtökről szól. Ha egy pasinak ez olyan fontos, hogy megcsalna vagy elhagyna érte, akkor menjen most.
2017. máj. 7. 10:26
 30/35 anonim ***** válasza:
14%
Én szívesen megpróbálnálak kitágítani annyira hogy beférjen :D és ha már 1x 2x sikerül utána sokkal könnyebb már:D
2017. máj. 7. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!