Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt hiszi már nem vagyok szűz. Mit csináljak? 20/L

Ajajj, világ legnagyobb problémája!
Van olyan srác akinél baj ha a lány szűz?? Na ilyet se nagyon hallottam még... :o
De miért nem mondtad el neki? Vagy miért nem mered?

Phúbazz...
Oké, alapozz hazugságra egy kapcsolatot. Majd aztán amikor elveszíted a szüzességedet, imádkozhatsz, hogy ne vegye észre, mert akkor bizony lehet, hogy el fog hagyni. Nem azért, mert szűz voltál, hanem mert sunyi.
Egyébként meg ha megmondod neki, és azért elhagy... te komolyan egy olyannak akarod adni magad, aki képes lenne ezért dobni?

Jaaa,lehet,hogy korábbi kommentemben nem jól értelmeztem?
Szóval te bekamuztad neki, hogy nem vagy már szűz?
Hát akkor vessetek véget a dolognak, csináljatok valamit! És akkor így már nem kell szégyenkezned előtte; ha a szüzességed valaki problémának tartja.
Egyébként is, ha valaki szeret, elfogad téged, minek kell titkolni előtte, hogy szűz vagy? Őelőtte miért szégyen? Nem kell félni attól, hogy kiábrándulna, ha meg kiábrándul , és otthagy, ő baja, nem volt érdemes vele ennyi ideig sem vesztegetni az időt, nem tom, mennyi ideje vagytok együtt, de ha ezt szégyelled előtte, akkor lehet, hogy valamelyikőtök, legalább egyikőtök nem érett még egy párkapcsolatra lelkileg. Miért szégyelled előtte, ami hozzád tartozik, a szüzességedet? Egy párkapcsolatban normális esetben van szeretet, megértés, elfogadás. Ha neked még nem volt jó, nem volt még itt az ideje, ő úgyis el fog fogadni. Ha szeret, ha meg nem szeret, akkor hadd menjen.

Oooooo...:D rendben értem rosszul fogalmaztam meg a kérdést siettemben, de akkor na:
nem én mondtam a barátomnak hogy nem vagyok szűz, Ő azt hiszi magától, mert egy 2 éves kapcsolatból nem gyakran száll ki úgy az ember hogy szűz (de nem esett róla szó, csak érződni rajta hogy azt hiszi)
jó a kommunikáció köztünk, csak ez egy kicsit más, nem esett róla szó
nem fotózom le, nem adom másnak:Dd bízom ebben a srácban.. tényleg. Csak ebben a témában kicsit hiányos az önbizamam, segítséget kérni jöttem, hogy esetleg titeket személyesen mennyire zavarna.
Step 4: ????
Step 5: profit

Céloztam rá: semennyire.
Szóval, hajrá!

#16 teljesen jól érthetően fogalmaztál elsőre is, csak sok itt a sügér, aki olvasni és értelmezni sem tud magyarul, mert iskolába járt ugyan, de olvasni és értelmezni már nem tanult meg, mert a mobilját nyomkodta odafigyelés helyett...
-.-

Személyesen engem nem zavarna.
Viszont hozd a tudomására még a nevezetes alkalom előtt,
hogy majd vigyázzon rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!