Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom azt hiszi már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt hiszi már nem vagyok szűz. Mit csináljak? 20/L

Figyelt kérdés
A barátom 22 és nekem már volt egy 2 éves kapcsolatom, de nem feküdtem le azzal a sráccal, mert anno (!!) úgy gondoltam, várok az esküvőig - mára ez megváltozott. Egyértelműen azt hiszi, hogy már nem vagyok szűz, félek, hogy elhagyna. Mit csináljak? Vele szívesen elveszteném, nagyon rendes srác.

2017. máj. 29. 20:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%

Hát én nem is értem hol van itt még kérdés a kérdésen belül egyáltalán.

De ha mindenképp akarsz egy választ a kérdésben megfogalmazott válaszodon kívül is, akkor tessék:

Én elveszem a szüzességed ha akarod.

Senki nem fogja megtudni rajtad és rajtam kívül.

2017. máj. 29. 20:49
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
fényképezd le a szűzhártyát és a képet mutasd meg neki
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
De ezzel most bántóan vádaskodik, rágalmaz, szid téged? Hogy így már nem vagy neki jó? Vagy nem zavarja, elfogad, szeret, ahogy vagy? De ha szeretne, mindegy lenne neki, akkor minek vádaskodna? Ne vádaskodjon, ha szeret, mutassa ki, hogy szeret, fogadjon el téged, mindeneddel, ahogyan vagy, ha szűz vagy, ha nem.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
NEM, nem fog ezért elhagyni, kis csacska!
2017. máj. 29. 20:56
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Istenem de életképtelen emberek vannak...
2017. máj. 29. 20:56
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Semmit, dugjatok.
2017. máj. 29. 20:57
 7/21 anonim ***** válasza:
58%
Menjen a 22 éves pasid a pi.sába ha elvárja hogy egy 20 éves lány szűz legyen. És ha ezért elhagy akkor szerencsésnek érezheted magad....
2017. máj. 29. 20:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Már az is gond,hogy egy lány még szűz?Én hol éltem idáig?F
2017. máj. 29. 21:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyisd ki a szád és mond meg hogy Szűz vagy. Komolyan ilyen nehéz kommunikálni egy párkapcsolatban?
2017. máj. 29. 21:15
 10/21 anonim ***** válasza:
81%

7: szovegertelmezes nem megy mi? Menj a youtube-ra.

Kerdezo: az 1-es megoldja a gondod ha a pasidnak nem mered elmondani. Mert el kene!!

2017. máj. 29. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!