Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg undorító volnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg undorító volnék?

Figyelt kérdés

Privátokat nem kérek.

Annyiszor olvasom, hogy gusztustalan, ha egy lánynak nagy a bimbóudvara, vagy kilógnak a kisajkai és sötétek...

Nekem meg mindkettő összejött... Figyelek az alakomra, rendszeresen sportolok, ápolom magam mindenhol, szerintem ezt leszámítva teljesen rendben vagyok és mindent megteszek azért, hogy szép nő legyek... De ez nagyon frusztrál, eddig csak egy szexuális partnerem volt, őt nem zavarta, vagy legalábbis nem mondott rá semmit. De egyáltalán nem akarok senkivel lefeküdni, mert tartok tőle, hogy mennyire nem fog ez neki tetszeni rajtam. 20 éves vagyok egyébként.

2017. máj. 29. 16:57
1 2
 11/16 Ramone ***** válasza:
100%
Ne légy buta... Nem minden pasi felületes... Neked ez a szexepiled minden ember egyedi és pont ezért szép :) mert még egy olyan lány nincs mint te csak sajnos elveszel a külsőségekben :)
2017. máj. 29. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Szeretlek te KINCS!
2017. máj. 29. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Exemnek is ilyen nagy puncija volt, semmi probléma nincs vele. A nagy bimbóudvar nekem nem tetszik, de sok pasinK igen, szóval fel a fejjel :) az meg h műtét, az iszonyay nagy baromság, nehogy mehcsináld
2017. máj. 29. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagy a bimbóudvarom, ráadásul kissé duci is vagyok hiába sportolok.

De nem volt még problémám a pasizással. Soha senki nem mondta, hogy nem tetszik neki.

Nem mondom, hogy sok fiúról van szó, de akkor is. (5)

A párommal pedig 5 éve vagyunk együtt.

26L

2017. máj. 29. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:

A lehető legjobb mindkettő, valakinek ez jön be! Pl. nekem. Azt nem írtad, hogy mekkora a melled, gondolom nagyobb az átlagnál.

Azért, mert pár hülyének nem tetszik, még lehet szép. A pasid biztos azért nem mondta, hogy zavarja, mert nem zavarta. Ha valakivel már intimebb közelségbe kerülsz és szóvá teszi, rúgd ki. Nem eĺemekből válogatjuk össze a kedvesünket.

2017. máj. 30. 07:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy undorító volnál. Nekem is kicsit nagyobb mindkettő, de nem panaszkodtak még rá :)
2017. máj. 30. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!