Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek nem undorito a puncinyalas kutyapozban?
Figyelt kérdés
Termeszetesen nem szex kozben mielott meg valaki irna h lehetetlen... Tehat h a lany bepucsit elottetek es oralisan kenyesztetitek. A feneke miatt kerdezem..mert ha ilyen pozban nyaltok akkor az orrotok kb benne van a fenekeben...2017. febr. 25. 23:22
1/10 anonim válasza:
az a jó benne :) meg oda is lehet nyalni :)
2/10 anonim válasza:
A LEGJOBB, NEM CSAK AZ ORROM LENNE A POpSIBA,HANEM A NYELVEM IS. 37F
3/10 anonim válasza:
Pont ez a jó benne. Már maga a lyuk látványa is izgató. ;)
4/10 anonim válasza:
„Kiszopkodom a 3,14csádat, hogy beszarsz.” :D
Amúgy tényleg...
6/10 anonim válasza:
Jogos a kérdés,igazáböl csináltam már így sokszor és erre ritkán gondoltam azokban a pillanatokban,de most hogy mondod pl. ha nem törli/mossa a lány rendesen,akkor tud gázos lenni a szitu...de a kedvet lehet nem venné el megtörölném neki és mehet tovább :-P
7/10 anonim válasza:
Szerencsére eddig a barátnőim közül mindegyik ismerte a szappan és a víz jótékony hatását...21F
9/10 anonim válasza:
Csak akkor undorító ha szőrös a segge. Egyébként meg izgató és szívesen kényeztetem ott is.
10/10 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, mert amiért nekiállok kényeztetni a másikat, hogy örömet és élvezetet okozzak neki, mert számomra ez a fontos ebben a tevékenységben 😊
Ezért eddig amíg ezt nem olvastam, meg sem fordult ilyen a fejemben, de a valasz, hogy egyáltalán nem zavarna😊
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!