Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg undorító volnék?
Privátokat nem kérek.
Annyiszor olvasom, hogy gusztustalan, ha egy lánynak nagy a bimbóudvara, vagy kilógnak a kisajkai és sötétek...
Nekem meg mindkettő összejött... Figyelek az alakomra, rendszeresen sportolok, ápolom magam mindenhol, szerintem ezt leszámítva teljesen rendben vagyok és mindent megteszek azért, hogy szép nő legyek... De ez nagyon frusztrál, eddig csak egy szexuális partnerem volt, őt nem zavarta, vagy legalábbis nem mondott rá semmit. De egyáltalán nem akarok senkivel lefeküdni, mert tartok tőle, hogy mennyire nem fog ez neki tetszeni rajtam. 20 éves vagyok egyébként.
Jézus, dehogy, o.O
Nekem egyik sincs, és szerintem még se gáz.
22L
Figyelj, sok mindent olvasol... és közöttük sok hüleséget.
Én már rengetegszer válaszoltam itt erre a kérdésre, így inkább idézni szeretnék mástól, hallgasd figyelmesen:
Ha teheted (van rá pénzetek), csináltasd meg mindkettőt. Az életminőségedet megváltoztatná.
mellműtétek eredménye:
https://www.youtube.com/watch?v=BDrf87SnVh8
Youtube-on "labiaplasty"-ra kereshetsz találsz műtéteket és női vallomásokat, is hogy ettől is mennyivel boldogabb lett az életük.
En imadom a nagy bimboudvart!!! Az egyik exemnek kicsit nagyobb volt mint az atlag, s meg voltam erte veszve. Szoval ilyen is van!!
A salatapunci, meg kb hidegen hagy, mint teged, a makk alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!