Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg undorító volnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg undorító volnék?

Figyelt kérdés

Privátokat nem kérek.

Annyiszor olvasom, hogy gusztustalan, ha egy lánynak nagy a bimbóudvara, vagy kilógnak a kisajkai és sötétek...

Nekem meg mindkettő összejött... Figyelek az alakomra, rendszeresen sportolok, ápolom magam mindenhol, szerintem ezt leszámítva teljesen rendben vagyok és mindent megteszek azért, hogy szép nő legyek... De ez nagyon frusztrál, eddig csak egy szexuális partnerem volt, őt nem zavarta, vagy legalábbis nem mondott rá semmit. De egyáltalán nem akarok senkivel lefeküdni, mert tartok tőle, hogy mennyire nem fog ez neki tetszeni rajtam. 20 éves vagyok egyébként.

2017. máj. 29. 16:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Jézus, dehogy, o.O

Nekem egyik sincs, és szerintem még se gáz.

22L

2017. máj. 29. 16:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hlye vagy, nem pedig undorító.
2017. máj. 29. 17:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se gáz ez. Ne légy maximalista. Minden másban tökéletes vagy. Ne foglalkozz ilyen aprósággal, nehogy már útjába álljon a kapcsolatodnak és a boldogságodnak.
2017. máj. 29. 17:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nem ezzel fognak foglalkozni ha odáig jutsz, hogy lefekszel velük. Te fogsz neki tetszeni és el lesz ájulva tőled, nem akadna ki senki ilyen apróságokon. Ha igen, akkor jobb ha megszabadulsz az ilyentől.
2017. máj. 29. 17:05
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem csak vedd könnyedén tudom nem egyszerű, én pasi ként más miatt nem mindenki számára vagyok elfogadható/felvállalható de tényleg ne törődj velük és ne légy gátlásos e miatt nem szabad túl nagy elvárásoknak megfelelni és aki ilyen külső jegyek alapján ítél meg sem érdemel még szexre sem ésmást sem... Nyilván ha valakinek nem tetszik akkor keressen mást de ne alázzon le senkit.
2017. máj. 29. 17:08
 6/16 anonim ***** válasza:
53%

Figyelj, sok mindent olvasol... és közöttük sok hüleséget.

Én már rengetegszer válaszoltam itt erre a kérdésre, így inkább idézni szeretnék mástól, hallgasd figyelmesen:

[link]

2017. máj. 29. 17:10
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha teheted (van rá pénzetek), csináltasd meg mindkettőt. Az életminőségedet megváltoztatná.

mellműtétek eredménye:

https://www.youtube.com/watch?v=BDrf87SnVh8

Youtube-on "labiaplasty"-ra kereshetsz találsz műtéteket és női vallomásokat, is hogy ettől is mennyivel boldogabb lett az életük.

2017. máj. 29. 17:32
 8/16 Diavolino44 ***** válasza:
100%

En imadom a nagy bimboudvart!!! Az egyik exemnek kicsit nagyobb volt mint az atlag, s meg voltam erte veszve. Szoval ilyen is van!!

A salatapunci, meg kb hidegen hagy, mint teged, a makk alakja.

2017. máj. 29. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mire eljutnánk az ágyig, az sem zavarna, ha szúnyogcsípés lenne a mellkasodon, vagy fordosszoknya a puncid. :D Hidd el, nem ez számít.
2017. máj. 29. 18:01
 10/16 anonim ***** válasza:
A hulyesegen valo ragodas nem fáj ?
2017. máj. 29. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!