Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha undorodom a szextől?
Biztosan változni fog. Szinte ugyanazt írtad le,amit az exem csinált velem a kapcsolatunk vége felé. Minden egyes nap rám mászott,ha akartam,ha nem. Ha nagyon megmakacsoltam magam,hogy nem akarok,akkor meg is vert. Amikor szakítottam vele ,akkor még zaklatott egy ideig,de már nem.
Akkor egyáltalán nem kívántam a szexet,undorodtam ,pont azért ,mert nem akkor szexeltem,amikor megkívántam,hanem amikor muszáj volt.
Mióta együtt vagyok a jelenlegi párommal,folyamatosan kívánom vele a szexet. Sokszor nem bír velem lépést tartani. Szóval ne aggódj,ha szerelmes leszel,elfog múlni ez az érzés.
Normalis esetben nem a szex miatt jo a szex hanem azert mert olyannal csinalod akivel akarod csinalni.
Az volt pasid nem normalis eset volt.
Most annyi a dolgod hogy nem pasizol, hanem csak jol erzed magad es hidd el meg fog talalni valki akivel majd te is akarod. Addig a tobbit hajtsd el ha probalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!