Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek a tetkós pasik szexibbek?
Figyelt kérdés
Esetleg van aki kifejezetten undorodik a tetkós pasiktól?2017. máj. 25. 19:42
1/11 anonim válasza:
Pontozzatok le, de ha vki tokától-bokáig össze van firkálva: nekem nem jön be. 1-2 elmegy. Főleg, ha értelmes.
2/11 anonim válasza:
Ha izléses a tetko és nincs agyon pingálva akkor lehet nagyon vonzó is akár
4/11 anonim válasza:
Nekem azzal nincs bajom ha egy pasin van pár ízléses értelmes tetkó. De amikor valakinek az egész karját egy rohadt nagy sárkány vagy tigris takarja el , az elég kiábrándító.
5/11 anonim válasza:
Szerintem az értelmes, igényes tetkók szexik tudnak lenni.
19/L
6/11 anonim válasza:
A férjemnek is van, de soha nem néztem rá úgy hogy húú tetoválása van, de szexi!
Az alkarján van úgyhogy szinte állandóam szem előtt van, de kb fel sem tűnik
8/11 anonim válasza:
Semmi szexuális nincs egy tetoválásban számomra.
9/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Ha nem túl nagy vagy szembetűnő felületen van, és van jelentése, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!