Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A néger pasik szexibbek mint a magyarok?
Figyelt kérdés
Sok lány ismerősömnek nagyon bejönnek, és eltűnődtem hogy ha választani kéne akkor melyiket választanák csak a külső alapján. Tényleg jobbak is az ágyban?2014. aug. 30. 19:30
1/10 anonim válasza:
Tenyleg jok az agyban,de nem mondanam,hogy szexibbek,kapcsolatra nem kene neger pasi
2/10 anonim válasza:
Nem kellene néger pasi, nem tartom vonzónak őket, én a fehér férfiakhoz vonzódom :)
4/10 anonim válasza:
A félvérek nagyon szépek!Igen,szexibbek mint a magyarok!
5/10 anonim válasza:
A világért sem!!!
Énnekem csak a Magyar fiuk tetszenek :D
mert velük tudok csak beszélni :D
németül is tudom,de ök nagyon nem szépek :D
6/10 anonim válasza:
Nem azok, a fehér magyarok a legjobbak :) 18/L
8/10 anonim válasza:
A félvérek, vagy akiknek szép világosbarna a bőrük na ők ezerszer jobbak a magyaroknál. Viszont a szurok feketék nekem sem kellenének.
Ágyban fogalmam sincs, csak úgy nem próbálnám ki.
9/10 anonim válasza:
Kedves 7-es!A magyarok közt nincs ennyire undorítóan kövér pasi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!