Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szenvednek némely nők a konditeremben? Azt hiszik szexibbek úgy?
Én szeretem a fit, sportos nőket.
Gratulálok,első,tipikus kis fejletlen tinilány alkat.az igazi nőknek közük nincs ehhez!
Hervasztó hogy csak az izmos meg a kislány alkat van már...
Én nem járok konditerembe, mert egyrészt drága az én pénztárcámnak, másrészt másféle mozgásformát találtam magamnak, de egy nő az izomtól lesz formás. No persze a mérték más kérdés, de azért vannak nem túlizmosodott nők is, akik egyébként rendszeresen sportolnak valamit (én például hastáncolok, ez is lehet olyan izzasztó, és fárasztó, mint más, nőknek tökéletes, teljesen átmozgat, én szépen kiizmosodtam vele, és ez csak egy jótékony hatása).
Nézz körül egy kicsit jobban, mert vannak nőies nők is, de a tartást az izom adja, azt pedig csak valamilyen rendszeres edzéssel lehet elérni (akár heti 1 óra is már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!