Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szenvednek némely nők a konditeremben? Azt hiszik szexibbek úgy?
Figyelt kérdés
Normális férfi emberként elegem van abból,hogy vagy a nőietlen,izmos alkat, vagy a sovány, fejletlen kislány alak a menő.Hol vannak a nőies nők?:/2014. aug. 24. 22:50
11/17 anonim válasza:
Szerinted melyik a jobb segg, a hagyományos, vagy a sportos?
Átlagos, hagyományos:
Sportos:
Szerintem a sportos sokkal kívánatosabb és szexibb.
Nyilván mert van hozzá formás kidolgozott comb is meg minden, és nem csak egy löttyedt segg meg két piszkafa, vagy egy dinnye segg és két cölöp.
12/17 anonim válasza:
11: Szerintem az övé a legszexibb azok közül, akiket linkeltél:
13/17 anonim válasza:
Na ha te konditermenként 2 nőietlenül izmos nőt mutatsz, megtapsollak... Amúgy meg igen, a formákat az izmok adják, ez van, ha tetszik, ha nem. Azt nem mutattad, nálad mi a nőies, de ha nem izom kell és nem piszkafa, akkor gondolom valami zsíros. Na, abból is van bőven. Meg eleve, a nők testkultúrája nagyon alacsony szinten van itt, nem tudom, melyik univerzumból jöttél, ha te túl sok edző nőt látsz, de mondd meg, és megyek oda.
14/17 anonim válasza:
11-es!Természetesen Jen Selter az etalon!Valószínüleg az ő feneke plasztikai sebészek munkája vagy ha nem is ,akkor szerencséje van ,hogy ilyen feneke van,mert ez genetika!Nem születik mindenki ilyen fenékkel!Nevetséges,hogy neki másból nem áll a napja,csak a feneke ezéséből!Hagyományos fenékre,nagyrészt előnytelen ,naranancsbőrös,csunyán lefogyott lányokat linkeltél!
15/17 anonim válasza:
Mindenkinek más a nőies szerintem, valakinek az izmos tetszik, valakinek teljesen más.. ez relatív. :)
21/L
16/17 anonim válasza:
Ízlésről vitatkozni egyébként kár.
17/17 anonim válasza:
Én pl nem szenvedni járok oda, hanem kikapcsolódni. Nem leszek tőle extra izmos/kigyúrt, de nem is hízok el, és jól is esik a mozgás.
Nem tudom, te mit szoktál látni, de eddig ahol voltam, többségében voltak a ducibb lányok, pláne tavasszal. (bikiniszezon előtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!