Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek a magas lányok...

Szerintetek a magas lányok vagy az átlagos/alacsonyabb magasságúak a szexibbek?

Figyelt kérdés

Én magas lány vagyok, és lehet, hogy pont ezért, de mindig jobban szerettem volna alacsonyabb lenni. Színészek között is azoknak az alakját irigyelem, akik csak 160-165 körül vannak.

Szerintem egy lányhoz az illik, hogyha pici, nem pedig, hogyha 180 centi és még felvesz egy magassarkút, és olyan lesz mint egy félelmetes óriás nő :)

Tudom, hogy a modellek is magasak, és persze fotókon jól néznek ki, mert csak az látszik, hogy milyen szép hosszú a lábuk, de a valóságban már furább lenne, hogy mennyire magasak.

Egyébként én 176 centi vagyok, kb. Charlize Theron ilyen magas, meg Blake Lively ( [link]

2012. jún. 6. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, 180 centi, szerintem magasabbak szebbek. Lehet csak azért tartom annak, mert én mindig a magasságot látom magamon, de valahogy nem tetszik a lányokon azok a rövid lábak. Magassarkú meg nem hiányzik, bár felvehetnék,a párom 2 méter :D
2012. jún. 6. 09:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Éljen a 180 centid!! :)

Én mindig úgy megörülök, amikor elmegyek egy nő mellett, aki magasabb nálam! Ritkán van ilyen, de tényleg szoktam neki örülni :))

Egyébként a hosszú lábak szerintem is szépek, nekem az nem tetszik, hogy az ember egyszerűen nagy. Szerintem nem nőies a "nagyság"...

De végülis mindegy, ez van, ha olyan sokan nem tartanák szexinek, akkor biztos a modellek sem 180 centi körül lennének.

2012. jún. 6. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szépek a magasak és az alacsonyabbak is, mind a 2 egyformán szép szerintem :)
2012. jún. 6. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Teljesen relatív. Nekem speciel az alacsonyak az ideáljaim, de egy magasabb nő is lehet szép.

Hidd el, nem ezen múlik.

2012. jún. 6. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Semmi köze a szépséghez.

Ha extrém végletekről beszélünk (mondjuk 140 alatt, 200 fölött) az már más kérdés, de normál keretek között ez kicsit sem fontos.

2012. jún. 6. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont a nőies alkathoz kell egy minimum magasság. Mindenkinek más tetszik, nekem inkább a magasabbak. :) Szerintem 175 cm körüli magasság tökéletes, DE az alacsonyabbak és ennél magasabbak is nézhetnek ki jól.
2012. jún. 6. 19:07
 7/7 anonim válasza:
Mivel 2 méter fölött vagyok, nálam csakis egy magas lány jöhet szóba :D Egyébként minden fiú próbál olyan lányt kinézni aki kicsivel kisebb nála :)
2012. jún. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!