Szerintetek a magas lányok vagy az átlagos/alacsonyabb magasságúak a szexibbek?
Én magas lány vagyok, és lehet, hogy pont ezért, de mindig jobban szerettem volna alacsonyabb lenni. Színészek között is azoknak az alakját irigyelem, akik csak 160-165 körül vannak.
Szerintem egy lányhoz az illik, hogyha pici, nem pedig, hogyha 180 centi és még felvesz egy magassarkút, és olyan lesz mint egy félelmetes óriás nő :)
Tudom, hogy a modellek is magasak, és persze fotókon jól néznek ki, mert csak az látszik, hogy milyen szép hosszú a lábuk, de a valóságban már furább lenne, hogy mennyire magasak.
Egyébként én 176 centi vagyok, kb. Charlize Theron ilyen magas, meg Blake Lively ( [link]
Éljen a 180 centid!! :)
Én mindig úgy megörülök, amikor elmegyek egy nő mellett, aki magasabb nálam! Ritkán van ilyen, de tényleg szoktam neki örülni :))
Egyébként a hosszú lábak szerintem is szépek, nekem az nem tetszik, hogy az ember egyszerűen nagy. Szerintem nem nőies a "nagyság"...
De végülis mindegy, ez van, ha olyan sokan nem tartanák szexinek, akkor biztos a modellek sem 180 centi körül lennének.
Teljesen relatív. Nekem speciel az alacsonyak az ideáljaim, de egy magasabb nő is lehet szép.
Hidd el, nem ezen múlik.
Semmi köze a szépséghez.
Ha extrém végletekről beszélünk (mondjuk 140 alatt, 200 fölött) az már más kérdés, de normál keretek között ez kicsit sem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!