Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kik a szexibbek: magyar, néger vagy arab srácok? Rangsoroljátok őket!
Attól függ,hogy néznek ki.Minden néger,arab es magyar máshogy néz ki,hogy tudnám rangsorolni?
De szerintem azert népszerűek,mert itthon különlegesnek számítanak.Nekem a négerek nem jönnek be,alapjáraton véve.Arab talán..de tényleg attól függ,hogy konkrétan hogy néznek ki:D
19L
"Fősulira járok és 2 srác a legnépszerűbb az egész suliban a csajoknál."
Aha, gondolom:D
Mindegyik közül vannak ilyenek és olyanok is. Nekem volt már kb minden kontinensről párom/partnerem vagy csak randiszintű ismertségem, de nincs preferenciám, azt vettem észre, hogy a szőkék kevésbé mozgatnak meg elsőre, de ettől függetlenül szőkét csak ezért nem küldök el. A magyarok a hozzáállásuk miatt nem jönnek be általában, de külsőleg szerintem nincs velük se baj.
Szerintem az a lány, aki kifejezetten arabokra, esetleg feketékre nyomul, az vagy fetisizálja őket, vagy csak a pénzre fáj a foga, az itt tanuló araboknak meg nigériaiaknak például jellemzően sok pénzük van.
Nem tudom értelmezni a kérdést. A néger meg az arab állatfaj.
S fősulis csajok többsége a testéből él. Ezek jó pénzért egy lovat is...
Más állatfaj se gond, mint látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!