Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha megnézem a középiskolás fiúkat? Másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok komoly kapcsolatban, és nincsenek is problémák, de utcán ha sétálok éppen, sokszor rajta felejtem a szemem jóval fiatalabb fiúkon. Barátnőm öccse is 16 éves és kifejezetten vonzónak találom. Fantáziálok is erről, hogy egy ilyen kis helyes sráccal vagyok. Nyilván nem teszek semmit az ügyben, nem csalom meg a párom,szeretem, nem közelítek senki felé. A kérdésem az lenne, hogy másokkal is van ilyen, hogy megnéznek és fantáziálnak ennyivel fiatalabb fiúkról? Ez normális?2017. máj. 21. 19:52
12/14 anonim válasza:
Amikor 16 éves voltam én is fantáziáltam idősebb nőkkel, sőt a mai napig ki szeretném egyel próbálni. Ha 14 év fölötti akiről fantáziálsz szerintem nem annyira beteges.
14/14 anonim válasza:
Én általában arról fantáziálok, hogy tőlem idősebb csajokkal vagyok, szóval szerintem ez normális mindkét nem részéről. :) 15/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!