Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges, hogy ilyenek izgatnak lány létemre?
Figyelt kérdés
Pl. egy nagyon kivágott, rövid ruhában bugyi nélkül sétálgatni a városban, egy próbafülkében vibrátorral masztizni vagy egy üres utcában, moziban ujjazni magam, ilyen dolgok.
Ez már beteges lenne?
Nem kamu a kérdés, privátot meg nem kérek.
2017. máj. 20. 13:04
11/12 anonim válasza:
Szerintem nem beteges, inkább izgató. Férfoként a nagyon kivágott rövid ruha nagyon bejönne. Szeretem a laza csajokat akik nem szégyellik bájaikat. Lehet nem tudnék ellenállni Neked. Szerintem próbáld ki ezeket, sok férfinak örömet okozol vele. Remélem arra járok majd. Sőt ha szólnál merre jársz az nagyon tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!