Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akit nem a sportos, hanem a "dad bod" testű pasik izgatnak?
Figyelt kérdés
Ki tetszik ebből a kategóriából? Kort is írjatok.2017. máj. 11. 17:24
3/14 anonim válasza:
Bár konkrét személyt nem tudok mondani, külső/testalkat tekintetében, nekem ez a típus a gyengém. Talán azért lehet, mert alapvetően bújós vagyok, és tapasztalataim alapján, az ilyen alkatú férfiakhoz olyan jó hozzábújni, elveszni az ölelésükben. Mindemellett biztonságot és nyugalmat sugároznak, ami nálam ugyancsak fontos szempont. :)
23/L
4/14 anonim válasza:
A dad bod az a mackós? Mert akkor ezentúl azt kérem, hogy úgy mondják majd.
5/14 anonim válasza:
Én utálom a kigyúrt pasikat.Taszítanak. Na meg a csontvázak is. Csak a mackós típus vonz.
6/14 anonim válasza:
jelen vagyok 40f,várom a priviket))
7/14 anonim válasza:
Utolsó! Hány éves korig lehet jelentkezni?
8/14 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8578..
Ez a srac ide szamit??
9/14 anonim válasza:
Ez a srác nem. Ennek olyan semmilyen, tök szar teste van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!