Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok még szűz és nem merek ismerkedni mit tehetek? Hogyan küzjem le gátlásaim? Hol próbálkozak az ismerkedésel?
Én is 21 Éves koromig szüz voltam. Elmondom nekem mi segített:
Kicsit változtass az életeden (új hobbi vagy valami) es probálj megismerni sok új embert. Ismerj meg lányokat, de ne azért, mert kapcsolatot vagy szexet akarsz tölük. (Hanem mondjuk az új hobbi miatt? Ami lehet akár sport is.)
Így nem görcsölsz rá az ismerkedésre, a lányok is máshogy viszonyulnak hozzád, és ha ugy érzed, hogy valakivel több is lehetne, akkor egyszerü lesz tovább vinni.
Szerintem ez egyeébként is sokkal természetesebb és egyszerübb módja az ismerkedésnek: nem egy vadidegen emberre kezdesz el hajtani, mert szép a mosolya, hanem olyan valakire, akivel már ismeritek egymást, es kialakult a kölcsönös szimpátia.
Nekem ez segített. Soha nem azért kezdtem el ismerkedni, mert komolyabbat akartam. Emiatt tudtam laza maradni és nem görcsölni. Persze volt olyan, hogy gyorsan változott a helyzet, és még aznap este elcsattant az elsö csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!