Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 éves vagyok még szűz és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok még szűz és nem merek ismerkedni mit tehetek? Hogyan küzjem le gátlásaim? Hol próbálkozak az ismerkedésel?

Figyelt kérdés
Sziasztok 21 éves srác vagyok neten ismerkedtem eddig sajnos még szűz vagyok de már nagyon frusztrál . Külsőleg kaptam olyan vissza jelzését hogy helyes vagyok olyat is hogy átlag srác de a gáztól messze nem a küksőm miadt vagyok még szűz inkább az elveim miadt amit eddig jónak tartottam hogy olyanal akarom akit szeretek és kapcsolatban . Régen álandoan ismerkedtem neten . Sikerült kettő csaj akibe még szerelmes is lettem de szexre nem került sor az első smarolás is így lett netről talált lánnyal :) De már ez 3-4éve hogy még neten sem ismerkedtem elzárkóztak tőle . De most aktuális lett és más nézetein vannak már . Gondoltam már hogy elmegyek prostihoz de ezt nem szeretném meglépni .

2017. máj. 19. 23:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Itt nagyon más a téma mint amit kérdeztem
2017. máj. 20. 00:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem más, csak minden mindennel összefügg. Ha megérted, majd lesz önbizalmad nőt megszólítani. Vagy észreveszed amikor szórakozik veled a csaj... húzza az agyad, mert a nők ezt is szeretik csinálni... már akivel tudják.
2017. máj. 20. 01:20
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Én is 21 Éves koromig szüz voltam. Elmondom nekem mi segített:

Kicsit változtass az életeden (új hobbi vagy valami) es probálj megismerni sok új embert. Ismerj meg lányokat, de ne azért, mert kapcsolatot vagy szexet akarsz tölük. (Hanem mondjuk az új hobbi miatt? Ami lehet akár sport is.)

Így nem görcsölsz rá az ismerkedésre, a lányok is máshogy viszonyulnak hozzád, és ha ugy érzed, hogy valakivel több is lehetne, akkor egyszerü lesz tovább vinni.

Szerintem ez egyeébként is sokkal természetesebb és egyszerübb módja az ismerkedésnek: nem egy vadidegen emberre kezdesz el hajtani, mert szép a mosolya, hanem olyan valakire, akivel már ismeritek egymást, es kialakult a kölcsönös szimpátia.

Nekem ez segített. Soha nem azért kezdtem el ismerkedni, mert komolyabbat akartam. Emiatt tudtam laza maradni és nem görcsölni. Persze volt olyan, hogy gyorsan változott a helyzet, és még aznap este elcsattant az elsö csók.

2017. máj. 20. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!