Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 éves vagyok még szűz és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok még szűz és nem merek ismerkedni mit tehetek? Hogyan küzjem le gátlásaim? Hol próbálkozak az ismerkedésel?

Figyelt kérdés
Sziasztok 21 éves srác vagyok neten ismerkedtem eddig sajnos még szűz vagyok de már nagyon frusztrál . Külsőleg kaptam olyan vissza jelzését hogy helyes vagyok olyat is hogy átlag srác de a gáztól messze nem a küksőm miadt vagyok még szűz inkább az elveim miadt amit eddig jónak tartottam hogy olyanal akarom akit szeretek és kapcsolatban . Régen álandoan ismerkedtem neten . Sikerült kettő csaj akibe még szerelmes is lettem de szexre nem került sor az első smarolás is így lett netről talált lánnyal :) De már ez 3-4éve hogy még neten sem ismerkedtem elzárkóztak tőle . De most aktuális lett és más nézetein vannak már . Gondoltam már hogy elmegyek prostihoz de ezt nem szeretném meglépni .

2017. máj. 19. 23:56
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
21/F
2017. máj. 19. 23:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Prostituálthoz semmiképp se menj! Én is nagyon sokáig várakoztam, és megtaláltam rá a módját. Szerintem idén nyáron fogod elveszteni, és járni is fogtok. Biztos vagyok benne, hogy találsz egy fantasztikus csajszit, ne aggódj. :)

19/L

2017. máj. 20. 00:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Azt te honnan tudod hogy idén nyáron fogja?:D ha nem vesz magán erőt, jövő nyáron se fogja. Megfelelő partner + körülmények kellenek hozzá :D
2017. máj. 20. 00:22
 4/13 anonim ***** válasza:
3%

Nem olvastam a magyarázatot, csak a kérdést!!!!!!

Gátlás leküzdéséhez: MDMA

Ez a válasz 0%-ban hasznos.

:-)

2017. máj. 20. 00:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze, drogozza szét az agyát:D hogy később a fsza se álljon fel ugye?:D Tényleg nulla százalékban hasznos:D
2017. máj. 20. 00:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

5,Jó az a válasz csak mi vagyunk hülyék.

1,A drogtól hallucinálhat szexet,így nincs szükség valós szexre

2,Ha nem áll fel neki,akkor dugni se akar majd,mert nem tud,így megoldódik a probléma...:D

2017. máj. 20. 00:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Drog az nem vonz :)
2017. máj. 20. 00:32
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Tudom én, azért írtam! :-)

Szerinted egy "kattant" emberkének az orvosok "lájtosabb" cuccot adnak? Úgy, hogy még egy agyturkász is felírhat durvább pszichedelikumot?

Nem arról volt szó, hogy csapja szét magát atomra. Te is egy véglet vagy. Neki nem járhat a "korlátok" nélküli "gondtalanság"?

Egyáltalán tudod mi is az, amit írtam?

Sőt azt tudod, hogy a világ lakosságának nagyobb része "narkós"? Csak annak a nagyon kicsi hányadának van baja vele, aki miatt tiltják?

Nem buzdítok senkit a tudatmódisítók használatára,de...

Aki egy pohár bort iszik vacsi után, az nem "narkós" aki egy cigit szív el az már az... :-)

A kávé is drog és sokan nem tudnak elindulni nélküle reggel.

Érdekes mi? Főleg, hogy a legnagyobb addiktivitást okozó szerek egyike majd' az egész világon legális...

2017. máj. 20. 00:34
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
A futás, meg a biciklizés, sőt az edzés, de meg fogsz lepődni, a bszás is drog.
2017. máj. 20. 00:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Na utolsó, ebben is k...vára igazad van!!!!!!!!!!!!
2017. máj. 20. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!