Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy egy férfinek ne tűnjön fel, hogy a nő szűz?

Figyelt kérdés

Szerintetek van ilyen vagy azért vaalmennyire mindig érződik, hogyha az az alkalom a legelső?

Lehet hogy csak szimplán azt hiszi, hogy mivel az első alkalom kettőjüknek ezért a nő idegesebb és azért viselkedik esetleg úgy ahogy? Vagy egy férfi azonnal kiszúrja az ilyet?

Ha esetleg úgy tudja hogy a nő már nem szűz vagy nem került szóba ez még közöttük, akkor előfordulhat, hogy tényleg nem tűnik fel neki, hogy a nő még szűz?

2017. máj. 18. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Van.

Attól függ hogy értelmezzük a szót.

Jelenleg a szüzesség azt jelenti a mi kultúrkörünkben,hogy még nem volt férfi nemi szerv a hüvelyében.

Viszont ha valaki rendszeresen maszturbál,több ujját használja,esetleg már vibrátort is használ,akkor simán lehet olyan tág,hogy egy igazi pénisz befogadása se okoz problémát,és így a pasi se érzi,hogy ő az első.

2017. máj. 18. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:

A szüzesség elvesztése a nő számára legtöbbször fájdalommal jár.Mivel neked ez lenne az első,biztos izgulnál és nehezebben tudnál ellazulni,ami nem igazán segít a helyzeten.

Maximum egy szűz férfinál tudom elképzelni,hogy nem veszi észre,de egy tapasztaltnál szerintem kizárt.

A testedet nem tudod becsapni.

A nő érdekében fontos lenne tudatni a pasival,hogy neki ez lesz az első.

Gondolom nem szeretnél egy meglehetősen rossz emléket őrizni az első alkalom kapcsán..?

Nem ciki az ,ha valaki szűz.

2017. máj. 18. 22:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, ezt a kérdés alá oda akartam írni. Egyszerűen én sem igazán akarom elhinni, hogy van ilyen, bár az első válaszoló által leírt esetekben talán mégis. Vagy nem tudom. Nőként nagyon nehéz ezt elképzelni.
2017. máj. 18. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat de szerintem ez nem fontos kérdés. Normális esetben nem lehet az.
2017. máj. 20. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!