Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg nagyon fáj az első szex, amikor elvesztik a szüzességüket?
Nem mindenkinek.
Ha megvan még a szűzhártya, vagy inkább úgy mondom, hogy erős, vastag, akkor kellemetlen. Ha nincs eléggé felizgulva, nem elég nedves, akkor is fájhat. Ha a partner nem óvatos, akkor is.
De sokaknak nem fáj, csak furcsa, vagy max kellemetlen érzes.
Attól függ. Függ az ellazulástól, az életkortól, a szűzhártya vastagságától, az állapotától (pl h megsérült-e már korábban ujjazástól) és legfőképp a fiútól hogy mennyire figyel a lányra és mennyire óvatos.
34F
Nekem egyáltalán nem volt kellemetlen.
Egyrészt nem akarta mindjárt a farkát belém dugni, korábban többször ujjazott, egyre jobban kitágultam. Sose okozott fájdalmat. Fel is voltam izgulva nagyon, plusz már a farka jelenléte se okozott idegességet hogy úgy mondjam. Szóval azon kívül hogy egy tök új tapasztalat volt, ezért kicsit talán béna voltam, nagyon is jól alakult az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!