Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha a pasitok nagyon akarná az anált belemennétek egy valamit valami alapon? Pl. Utána ti is megrakhatjátok őt egy felcsatólhatóssal?
2-es: dislike.
Amúgy nem értem miért kéne felajánlani nekik ezt. Ha hajlandóak rá, akkor jó. És idővel persze belemennék.
Amúgy egyltalán nem minden nővel izgató a gondolat, hogy megdug egy felcsatolhatóssal - vannak, és ők vannak a legtöbben, akiken teljesen nevetségesen áll.
Velem 2 barátom is azert szakitott,mert nem akartam veluk analozni. Tokjo volt a szex, minden stimm volt, de az elso baratom fel ev utan mar szinte hisztizett..es engem meg csak a gondolata se izgatott nem akartam analozni :( szakitas lett. A masik baratom csak 1 ev utan konyorgott es a szex kozben vetette fel az otletet, nemet mondtam..kesobb meg tobbszor felhozta es azt mondta nem adom meg neki amire vagyik es o nagyon szeretne analisan szexelni. Annak is szakitas lett vege. Mind a ket srac 26 volt en meg 20.
L
Ja szoval meg mindig nemet mondanak ra. :/ szerintem az nem arra valo :( es en nem akarom, de sok pasi igen es ez szakitasra is elegendo ok :(
Nem kerek privatot!!!!!!
Nem, mert engem nem vonz.
(Mondjuk eddig a háromból három férfit sem, szóval szerencsénk volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!