Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor a relatív fitymaszű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a relatív fitymaszűkülettel lehet együtt élni (= szexelni), vagy mindenképp orvoshoz kell vele menni?

Figyelt kérdés
Nekem is ez van, nem értem, miért ilyen k*sögség, h úgy születik az ember, h feszül a farkán a bőr és akár fel is szakadhat, de mind1 ezen nem idegeskedek tovább, a lényeg, h itt volt már néhány kérdés, és össze-vissza ír mindenki, van aki azt mondja menj el rutinműtét, más ezt lehet máshogy kezelni, harmadik ezzel él... most akkor mi az igazság? Én láttam már olyan családos embert akinek ilyen van, gondolom akkor lehet... Relatív = erekciónál nem húzódik hátra a bőr, máskor IGEN. Mekkora annak az esélye, h egy durvább aktusnál felszakad? Mert ezt is örökké hallgatom... Annyira fontos ezt kezelni? Én azt látom, h gyakori lehet, amit nem értek miért, de mind1, szóval sokak lehet el se tudnak, vagy sokkal régebben nem tudtak elmenni orvoshoz, mégis éltek, szexeltek. nem csak mi csinálunk nagyobb gondot ebből?

2017. máj. 18. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja, a kérdésedre is válaszolva: lehet vele szexelni, de nem olyan jó. Sokkal jobb, ha a makkod szabadon van. Létezik a veszély, hogy szex közben, különösen a behatoláskor, ha a lány szűk, a fitymád a feszüléstől bereped, ami fájdalmas, és némi vérzéssel is jár. De az igazi baj az, hogy ahogyan begyógyul, a hegesedéssel tovább szűkül a bőr!
2017. máj. 19. 07:39
 12/17 kovpet ***** válasza:
De miért nem mész el orvoshoz? Ő megmondja, hogy mi a helyzet.
2017. máj. 19. 08:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem tudom, mert félek, meg nem tudom meglépni, h elmenjek... Reménykedek, h anélkül is jó lesz, soskzor itt vagy máshol se kapok normál választ, és ugye az orvosok közül is itthon sokan olyan kontárok, még végül körülmetél, amit nem is kéne és hasonlók. Meg tényleg egyáltalán nem tudom, ott fel kell állítani, h úgy tudja megnézni, mert máshogy nincs sok értelme, amúgy hátra tudom húzni... de ez is olyan problémás és hülyeség. Nekem nagyon feszül amúgy, max. a makk közepéig jönhátra és valahogy nem tudok hinni benne, h lazítással sikerülne valaha mögéhúzni.
2017. máj. 19. 13:32
 14/17 kovpet ***** válasza:

"még végül körülmetél, amit nem is kéne és hasonlók"

Lefog és nyissz? Ne hülyéskedj már :)

Nem kell felállítani, látott már ilyet. Tudod, ő egy szakorvos, akinek valószínűleg aznap te leszel a sokadik ilyen betege... tudom, hogy te nem mindennap mutogatod a cerkát idegen férfiaknak, de neki bizony mindennap mutogatják, mert ez a dolga, nem fog meglepődni :)

Ha nem bízol a szakvéleményében, akkor menj el több orvoshoz és kérd ki a véleményét mindnek.

2017. máj. 19. 13:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :). De tényleg látja lankadt állapotba is, ezt már akkor is lehet látni, h mereven szűk a fityma? Az úgy jobb, de nem is gondoltam volna :D.
2017. máj. 19. 13:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Az urológus még azt se kéri, hogy előtte pisilj, addig kimegy, és becsukja az ajtót. Csak rápillant a farkadra, és tudja, amit akar. Ne aggódj, ki van ez találva.

Nem vagdalnak, ha másként is meg lehet oldani.

Bízhatsz bennük, de többet is megkérdezhetsz. Urológián nem kell beutaló, legfeljebb sokat kell várni. Bármelyik rendelőben fogadnak, legfeljebb megkérdik, miért oda mentél. Mondd, hogy most éppen ott tartózkodsz, tartósabban, vagy hogy a körzeti rendelőben nem akartál ismerősökkel találkozni. Nem fognak tovább kérdezősködni.

2017. máj. 21. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:

"Az urológus még azt se kéri, hogy előtte pisilj, addig kimegy, és becsukja az ajtót. Csak rápillant a farkadra, és tudja, amit akar. Ne aggódj, ki van ez találva.

Nem vagdalnak, ha másként is meg lehet oldani.

Bízhatsz bennük, de többet is megkérdezhetsz."

Legalább 5 urológusnál voltam, ebből voltak magándokik is. Összesen az egyik magándoki vizsgált meg úgy alaposan, a többi vagy rápillantott, vagy rá se pillantott, csak a kávéját szürcsölte egy cukros brióssal és úgy mondta rá, hogy körülmetélés. Még az is, aki legalább megvizsgált, ha már elkérte a pénzt. És bár nekem abszolút volt a fitymaszűkületem, ma mégis megvan a fitymám. Szép is, rendben is és megbízhatóan működik, nincs érzéskiesés sem. És a megoldás kulcsa nem az urológusnál volt! Szóval... tényleg bízhat(t)ok bennük? :)

"Nekem is ez van, nem értem, miért ilyen k*sögség, h úgy születik az ember, h feszül a farkán a bőr és akár fel is szakadhat,"

Megértelek kérdező, én is kiakadtam annak idején ezen. De nem érdemes, attól csak magadat húzod fel, a helyzet jobb nem lesz. Megmondom őszintén én annak idején nem mertem megrizikózni hogy szexelek és majd közben felszakad,de a fentiek miatt urológushoz se szívesen mentem, de muszáj volt. Aztán mikor már megtaláltam a feladatra legmegfelelőbb embert, jöttem rá, hogy nem az urológushoz kellett volna mégsem fordulnom legelőször, hanem olyan emberhez, aki ebben kompetensebb és tényleg rám szánja az idejét, hogy felvilágosítson, tájékoztasson, és ha úgy van hogy tényleg urológushoz kell menni, akkor felkészítsen, hogy ne ott kelljen hirtelen leizzadnom, mert köpni-nyelni nem tudok, úgy lesokkol, hanem ott már tudjak gondolkodni, hogy mire mondjak igen, mire semmiképp se mondjak igent, és mire figyeljek, hogyha igent mondtam, akkor azt is kapjam, amit a beleegyező nyilatkozatban aláírtam! Mert ma a fitymaszűkület megoldása már nem abból áll, hogy elmész az urológusról, ő majd tudja, rábízhatod magad, mert akkor majdnem biztos hogy csupasz kupakkal jössz majd ki a műtőből, és én azt magamnak nem akartam! De lefogadom mások sem akarnák maguknak.

Ezért kell előtte a megfelelő emberhez fordulni, egy a témában kompetens egészségügyi tanácsadóhoz, és nem urológushoz!

Tényleg, sikerült már neked megoldatnod a fitymaszűkületedet, kérdező?

2018. szept. 14. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!