Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, s az utóbbi időben azt vettem észre, hogy nehezebben áll fel neki. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Eleve egy este max. egyszer tud elélvezni, viszonylag sokáig bírja, én 3szor is elmegyek közben, viszont az este folyamán többször nem kívánja a szexet, illetve ha kívánja is, nem áll fel neki.

Olyan is előfordult, hogy hiába szoptam (elég jól csinálom), s látszott hogy ő is akarja, egyszerűen nem tudott olyan kemény lenni, hogy betehesse nekem. Ő 37 éves, nem gondolom, hogy öreg volna. De tavaly sokkal hamarabb s kevesebb ingerléstől kőkemény volt. Nem stresszes a munkája, s nincs más nője sem. A szexet is kívánja, de valahogy a libidója csökkent. Nincs elhízva, 180 cm s 70 kg, jó formában van.

Mondjátok meg, hogy mi lehet az oka, s hogyan lehetne fickósabb?

Őt is zavarja ez, s szeretnék neki segíteni.

Köszi előre is az értelmes válaszokat. 32L

2017. máj. 18. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az már jó, hogy segíteni akarsz rajta, és nem eldobni. Beszéltetek erről? Ha igen, akkor nyugtasd meg picit, lehet már azon stresszel, hogy elég kemény lesz-e, és ez egy ördögi kör: akkor a para miatt nem lesz elég kemény.

Én is átestem ilyesmin, nehéz egy dolog. Amúgy az étrendje biztosan jó?

Amúgy meg 2 év után is nyugodtan próbáljatok ki új dolgokat, amit eddig nem.

2017. máj. 18. 16:25
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Már nem szeret.
2017. máj. 18. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan jelenség, hogy egy idő után a párok elhasználják egymást. Ez nem függ attól, hogy mennyire vagy jó. Amint elkezdtek a közös szexre kötelességként gondolni lehetőség helyett, úgy kezd el kihalni lassan a vágy is ezekből az együttlétekből.

Az én javaslatom az, hogy pont ne legyetek együtt egy jó ideig. Hagyjátok újra megtelni egymást tartalommal, lassan megvárni amíg újra visszacsorog belétek a lehetőség varázsa.

2017. máj. 18. 16:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Mindenféle dolgot kipróbáltunk, nemcsak az ágyban szexelünk, voltunk szabadban is, izgi helyeken. Ott működött minden mindig. De nem mehetünk állandóan a szabadba :)

Nem cigizik, nem kávézik, nem eszik rendszeresen gyorskaját sem.

A korral járna ez a libidócsökkenés?

2017. máj. 18. 16:30
 5/11 Carragher_x ***** válasza:
87%
Nem, nem a korral jár, hanem a párkapcsolattal:) 2 év után nyilvánvalóan már nem olyan intenzív a vágy és ebben nincs semmi rossz.
2017. máj. 18. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, esténként 3x a csúcsra juttat 37 évesen az a véleményem szerint nem a szörnyű kategória, mégsem egy tenyésznyúllal vagy együtt ami semmi mással nem is foglalkozik.

Legalábbis egy hosszabb menet után én pl. nem lihegek az után mikor lesz már a következő, a párom (nő) meg szó szerint kiüti magát, szinte beájul. Utána inkább beszélgetünk, vagy valami mást csinálunk, nem látok ezzel semmi bajt. Néha felcsigáz valami érdekesebb dologgal és van még menet, de nem gyakran, meg kell valami extra dolog ami pszihésen érdekel, de nem lehet minden napra valamit kitalálni.

Amikor már erőltetve van a dolog akkor már pont azért nem megy.

Hagyjatok ki egy hetet vagy kettőt és lássátok meg mi történik.

2017. máj. 18. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Biztos te lettél kövér.
2017. máj. 18. 16:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövêr. Sőt. Kb ugyanúgy nèzek ki mint mikor megismert. S nem engem zavar a libidócsökkenès, hanem őt ezèrt próbàlok ràjönni az okra.
2017. máj. 18. 17:29
 9/11 Carragher_x ***** válasza:

37 évesen feltételezem, hogy a saját testével és igényeivel azért már sikerült tisztába kerülnie. Magyarul őt csak és kizárólag azért zavarhatja, mert pressziót érez irányodból.

Az ok annyi, hogy nem két hete szexeltek egymással, hanem két éve. Ezt nem kell különösebben fejtegetni, illetve alapvetően szó sincs semmiféle problémáról. A probléma a helyzet értékelésével van, arra pedig az egyetlen gyógymód, ha beszéltek egymással.

2017. máj. 18. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:

#5, #9: Nem azért, de már engem is zavar amiket írsz. Mi az, hogy ebben nincs semmi rossz? Törődjek bele, hogy két év után törvényszerűen kihal a vágy az életemből? Komolyan ez a tanácsod, és még az okokat sem akarod fejtegetni?

Töltsek el két hét után egy egész életet a lemondásban?

Lehet nem beszélni az okokról, lehet húzni az időt, szőnyeg alá lehet söpörni, ugyan mama te se leszel már fiatalabb.

Egészen addig amíg olyan erős lesz másik a kivágyódása ebből, hogy az már sérti az egómat.

Rettenetesen dogmatikus, káros amiket mondasz. Hagyd elgondolkodni az embert a vágyiról és hagyd válaszokat keresni.

2017. máj. 18. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!