Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennéd álmaid nőjéért?
Figyelt kérdés
A kérdésem fiktív.
Tehát, megkaphatod álmaid nőjét, viszont neki lenne egy feltétele.
Azt mondaná, veled lesz életed végéig, viszont heti egyszer az anyját is meg kell dugnod.
Tételezzük fel, hogy az anyja elég csúnya.
2017. máj. 18. 00:00
2/32 RRR válasza:
és lehet a mama többet is tud:XDDD
amúgy:nem!
3/32 anonim válasza:
Előre is elnézést a haszontalan válaszért, de hogy a viharba merült fel ez benned? :D
5/32 anonim válasza:
Ez ellentmondásos, ugyanis ilyen nő nem lehet álmaim nője. Ha mégis, akkor őneki kéne megváltoznia, ami ha sikerülne, lehetne szó kapcsolatról, természetesen az anyja nélkül.
6/32 A kérdező kommentje:
Szeretem az olyan kérdéseket, ahol az emberek válaszai megoszlanak.
2017. máj. 18. 00:04
7/32 anonim válasza:
Szerintem nem fiktív ez a kérdés, nagyon is valós.......
8/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, csak nem te vagy a lány? Akkor lebuktam, biza. :)
2017. máj. 18. 00:12
9/32 anonim válasza:
De. Nézd meg az anyját dugd meg a lányát.
10/32 A kérdező kommentje:
Figyu, beszélnénk kell. Nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban. Örülök neked, meg annak is, hogy anyád is beszáll. De igazságtalannak érzem apáddal szemben. Ezért arra jutottam, lehet szünetet kellene tartanunk. Persze, ha fatterod is megkapom heti egyszer, az más, akkor részemről nincs örihari, csak lávcsi, meg szercsi forevör.
2017. máj. 18. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!