Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha arra kérne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha arra kérne a párod, hogy üsd meg szex közben megtennéd?

Figyelt kérdés
Igazából engem nagyon feltüzel ez, ha egy férfi erőszakos. Nyilván való életben elítélem, és megbocsáthatlannak tartanám, ha megütne a férjem, de az ágyban kifejezetten izgat. Hajhúzás, fenekelés, akár arcul ütés, durvulás orál közben is. Mondtam is már neki, nem volt teljesen elzárkózó, vagy nem ellenkezett, de nem is nagyon csinálja azóta sem, nem mer durvulni annyira. Ti megtennétek? Noszogatom még szerintem tovább:)
2016. dec. 3. 15:40
1 2
 1/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
58%
Mi sem természetesebb.:D
2016. dec. 3. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ugy jó a szex ha mocskos.

én is szeretem mikor szétkarmolhatom, ütögethetem meg téphetem a nő haját

2016. dec. 3. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően gyengéd vagyok, de kérésre megtenném!
2016. dec. 3. 15:46
 4/16 A kérdező kommentje:
A férjem is azt mondta megteszi, szokott is néha, de nem elég erősen üt, hiába mondom neki, hogy lehet durvábban is, nem gond, de valahogy nem, csak olyan "light"-osabban csinálja :)
2016. dec. 3. 15:48
 5/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy a kedvedért csinálja vagy mert élvezi.
2016. dec. 3. 15:49
 6/16 anonim ***** válasza:
Szoktunk ilyet játszani mi is. Pofon ütni képtelen vagyok, de a feneklés az természetes, illetve az egyéb dolgokkal (hajhúzás, korbács, csipeszek, mocskos beszéd, stb.) sincs gond. Persze kizárólag csak az ágyban lévő játékra korlátozva.
2016. dec. 3. 15:50
 7/16 A kérdező kommentje:

A mocskos beszédet ő is nagyon élvezi, meg én is, az nálunk automatik ment elejétől fogva :)

De én úgy veszem észre élvezné a durvulást is, csak valahogy nem mer, mert hogy szeret meg minden és hogy nézne ki, hogy üt, pedig szerintem ez teljesen más, mintha csak úgy szimplán egy nőverő lenne.

2016. dec. 3. 15:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha a lány szeretné megtenném. Szeretem a BDSM-et mindkét szerepben. Az is bejön, ah velem bánnak így.
2016. dec. 3. 16:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, hogy a barátnőm mondta, de nem tudtam megütni az arcát. Vadulás van, azzal nincs gond, fenekelés is, hajhúzás is, de a szép pofiját egyszerűen képtelen voltam megütni. Viszont így, hogy van más is, mosolygott rajta, és később mondta, hogy jól is esett neki. Igen, rajta valamikor eléggé nehéz kiigazodni :DDD
2016. dec. 3. 16:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Na, igen, a férjem is az arculütéstől zárkózik el a legjobban, a fenekelés még csak-csak megy neki is :)
2016. dec. 3. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!