Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha arra kérne a párod, hogy üsd meg szex közben megtennéd?
Figyelt kérdés
Igazából engem nagyon feltüzel ez, ha egy férfi erőszakos. Nyilván való életben elítélem, és megbocsáthatlannak tartanám, ha megütne a férjem, de az ágyban kifejezetten izgat. Hajhúzás, fenekelés, akár arcul ütés, durvulás orál közben is. Mondtam is már neki, nem volt teljesen elzárkózó, vagy nem ellenkezett, de nem is nagyon csinálja azóta sem, nem mer durvulni annyira. Ti megtennétek? Noszogatom még szerintem tovább:)2016. dec. 3. 15:40
11/16 anonim válasza:
Az én párom is ezekben benne van, megszokott dolgok, de nem tudja megutni a pofimat. Engem izgatna de o bevallotta nekem hogy keptelen megutni az arcomat, mert szeret. :) 21L
12/16 anonim válasza:
én mindezt megtettem, amikor kérte. kikötözéssel, csipeszekkel viasszal stb. a pofozást, bár nem csináltam vadul végülis soknak mondta és többet nem csináltam
13/16 anonim válasza:
Én magamtól kezdtem fenekelni a párom... és többnyire felizgatom vele durván. :) Épp csak Ő nem szereti, ha túl durva vagyok vagy mondjuk máshol ütöm meg. De nekem így lightosan is bejön a téma. Igazából tudnék durvább is lenni gond nélkül, ha kérné.
Néha le is szorítom közben, a haját húzom és a többi.
14/16 anonim válasza:
Mivel az arcot ért ütés a legmegalázóbb, még jó, hogy nem szereti.
15/16 anonim válasza:
sajnos kérés nélkül is megteszik.....
16/16 anonim válasza:
Egyszer kért rá a barátnőm, de nem tudtam, és kicsit meg is rogytam morálisan, hogy egyeltalán ilyenbe belementem elsőre, de végül nem tudtam megtenni. Hálisten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!