Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működik a szex. Miért?
Első szerelem, szex alig van.
A párom anno azzal piszkált, hogy sosem kezdeményezek felé. Ha harapdáltam, csókolgattam, attól nem állt fel neki. Ha simogattam sem, sőt, alvó állapotban nem nyúlhattam a szerszámához.
Utálta, ha lassan közeledek felé. Ha meztelenül látott, vagy szexi fehérneműben, esetleg szexi tapadós nadrágban(direkt a kedvéért vettem egy szaggatott cicanadrágot, mert ő imádja), nem hozta lázba, semmi, szerinte én semmit nem kezdeményezek.
Ha csókolózni akartam, mindig elfordította a fejét és csak szájrapuszit kaptam.
Utána elkezdett piszkálni az óvszerrel. Nem fogok szedni fogamzásgátlót, meg van az oka(hosszú lenne leírni, de a párom szerint én vagyok a hibás, egészségügyi okokból, én viszont nem akarom még így szedni), és emiatt közölte, hogy tönkremegy közöttünk a szexualitás mert őt zavarja az óvszer. Mostmár ott tartunk, hogy heti 1 szex van 21 évesen.
Az előző barátnője rögtön szedte a fogamzásgátlót, és vele napi 3 volt elmondása szerint.
Már a kapcsolat elején voltak ezzel gondok, akkor az volt a baj, hogy nagyon izgult, és nem tudta kontrollálni, hogy ne menjen el nálam(volt, hogy nem csinálhattuk bizonyos pózokban mert úgy majdnem elment és nem érezte a kontrollt).
Ez már elmondása szerint elmúlt.
Meg az elején mondogatta, hogy fadarab vagyok(magamnak én is segítettem, váltottam pózokat, mondtam helyeket, mozogtam én is, élveztem, ez nem hiszem, hogy fadarabság).
Még a kapcsolat elején volt, hogy a hármassal és az anállal nyaggatott vagy fél évig, de ott közöltem, hogy ezzel hagyjon.
Most már csók sincs a kapcsolatunkban, és akárhogy próbálom megbeszélni, hárít. Eddig meztelenül aludtunk, mostmár ő pasi létére ruhába mindig.
Mi a franc történt?
Női önbecsülésem nulla. Mit rontottam el nőként?
Az alakom kifogástalan(nem beképzelt vagyok, tettem érte sokat, rendszeresen edzettem keményen minden nap), a mellem nem a legnagyobb, én nagyobbra vágyok, de elfogadtam, hogy ilyen. B-C-s között.
A párom mindig közli velem, hogy ilyen feneket mint az enyém sose látott, meg, hogy ezt a testet csodálni kell, aztán meg ez van mégis.
Pedig egyszerű. Nincs meg a "kémia". Biztos az elején sem volt meg, és csak tovább erőltettétek a dolgot. Biztos vagyok benne hogy nem veled van a baj, ha veled lenne, nem úgy beszélnél/írnál ahogy. Egyszerűen ez nem működik köztetek és ahogy elnézem nem a te hibádból.
Fiatal vagy, biztos találsz olyan fiút aki lényegesen többet törődik veled.
Köszönöm első válaszoló.
De ez olyan szomorú. Akkor hiába a szerelem? Mondtam már neki anno, hogy nincs meg a kémia, de letagadja, szerinte ez butaság.
Engem nagyon megvisel. Szerelmes vagyok, és mindent megadnék, de úgylátszik ez édeskevés.
Azt rontottad el nőként, hogy egy önimádó egositával vagy együtt, aki nagyra tartja magát a nagy semmire. Persze, 3 szex volt naponta, igen..
A hiba nem benned van. Egy normális férfi el tudja viselni a gumit, nem mondja a barátnőjére, hogy fadarab, hanem ha kell, akkor szépen megbeszélik, hogy ezt és ezt közösen hogy változtassátok meg. Aki szeret az nem csesztet a hármassal, és ha te nem akarod, az anált sem erőlteti, és mit nem adna azért, ha a barátnője kezdeményezne szexi cuccokkal, és hasonlókkal.
Ha nem változtat rajta, és hidd el, nem fog, akkor annál lejjebb megy az önbizalmad, minél több időt vagy "mellette".
Ui: A B-C-s cickókra ne mondd, hogy kicsit, mert meghallják szegénykék, és megsértődnek. *-*. Viccen kívül, nem kicsi a melled, pont jó lehet. 23/F
Kedves Kérdező. A leírásod alapján abszolút nem veled van a probléma. A párod az akinek semmi önbecsülése sincs hiszen láthatóan nem az az igazi férfi típus, inkább egy töketlen lúzer és ezt próbálja kompenzálni és rád hárítani.
Hamar elmegy és nem lehet bizonyos pózokban csinálni, de azért hármast meg anált akar? Egy nővel se bír el láthatóan nem hogy még kettővel. Aztán meg még te vagy a hibás, ugyan már ne legyél ilyen kishitű magaddal szemben.
Láthatóan te próbálkozol, ő viszont nem csinál semmit. A kapcsolatnak a legfontosabb szegmense hogy a problémákat együtt, közös erővel oldjuk meg. Ahol ez nincs az egy borzasztóan erőtlen kapcsolat, akár csak a párod. Ő tett valamit hogy jobb legyen? Na látod!
Ezt meg kéne veled beszélni, de ha nem hajlandó elismerni hogy ő a béna, akkor sajnálatosan az ilyen emberrel nem lehet mit csinálni és tovább kell lépni.
Most pedig küldj nekem egy képet magadról hogy utána jól megdicsérhesselek, hogy legalább ennyit kapj! (Nem kell meztelen - persze lehet ; ) )
Nem izgatod. Nem vagy az esete szexuális értelemben. Ez nem a te hibád, ez egy szerencstlen, rajtatok kívül álló tény.
Keress mást
Semmit nem rontottal el, egyszerurn nem illetek ossze. S ez idovel derul ki, de birom, hogy egybol itelkezik, s persze, tudja, hogy ilyen helyzetben mit csinalna, meg o sosem csinalna ilyet. Itt mindenki tokeletes..
Hasonlo helyzetben voltam, s marha nehez volt a szakitas mert voltak olyan teruletek, ahol teljesen egy hullamhosszon voltunk. De meg kellett lepnem nekem is s neked is.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Nem vagy hibás egyáltalán, de nem vagytok egymáshoz valók. És nem a te hibádból.
Keress egy olyan pasit magadnak, aki megbecsül, tisztel és szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!