Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem működik a szex a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik a szex a párom és köztem?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk, két hónapja vagyunk együtt. Ezalatt kétszer próbáltunk meg lefeküdni egymással (távkapcsolat, nagyon ritkán látjuk egymást). Egyikünk sem szűz már rég. Nekem is több partnerem is volt, de ilyet sose tapasztaltam. Egyszerűen nem működik a szex köztünk. Kívánom őt, nedves vagyok, de mégis fáj, ha belém hatol. Fáj, rossz, kényelmetlen, valami nem működik. Én eléggé szűk vagyok, az ő méretei pedig elég jelentősek. Lehet esetleg ez a baj forrása? Kicsit kétségbe vagyunk esve, mert bár még tényleg elég rövid ideje vagyunk együtt, és bízunk benne, hogy idővel jobban kiismerjük egymást, mégis bennünk a félsz, hogy nem fog köztünk működni a szex.

Valakivel volt már hasonló? Mi segített rajtatok? Tudtok tapasztalatokat megosztani?

2016. dec. 27. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szóval meg vagy azon lepődve, hogy nem megy a szex, mert

- még lehet, nem is állsz rá készen lelkileg,

- Isten tudja, milyen gátlásaitok, félelmeitek vannak egymás előtt,

- az eddigi két próbálkozást teljes mértékű kudarcnak ítéled meg, és rettegsz attól, hogy a következő is az lesz,

- illetve még szinte alig ismeritek egymást?

Kérlek, mesélj még!

23/F

2016. dec. 27. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Több kapcsolatom is volt már, mindegyikkel körülbelül ilyentájt feküdtünk le először, és soha nem volt ilyesfajta problémám. Lelkileg készen állok rá, és hál istennek állunk olyan közel egymáshoz, hogy meg tudjuk beszélni a gátlásainkat. Kívánjuk egymást, és igaz, hogy még nem ismerjük régóta a másikat, de ez már többször is előfordult velem, és nem mutatkozott ez meg fájdalommal.
2016. dec. 27. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menjünk bele a technikai részletekbe. Hogyan zajlik nálatok egy előjáték? Egyébként a barátod tudja, hogy akkora farokkal még nem volt dolgod, mint amekkora neki van?

23/F

2016. dec. 27. 18:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, miért lenne az előjáték részletei releváns tényező. A lényeg, hogy nem azzal van a gond, hogy ne lennék elég nedves vagy ne kívánnám őt. A párom tudja, hogy rendhagyó méretei vannak, amivel még nem sok dolgom volt őelőtte.
2016. dec. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!