Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk, bennetek mennyire hagyott mély nyomot az első szexuális élmény?
Figyelt kérdés
Pl.: az első lány aki kielégített vagy akit kielégítettetek.. Az érdekelne hogy milyen, mennyire intenzív élmény maradt meg.2017. máj. 16. 22:50
21/31 anonim válasza:
2:01 és még mindig verem a paplan alatt
22/31 anonim válasza:
Te kérdező, szerinted a 36 éves az vén????
Térj már észhez
23/31 anonim válasza:
utolsó: olyan, mint az 50 éves a 36 évesnek.
24/31 A kérdező kommentje:
#22 dehogy gondolom, viszont egy nála 20 évvel fiatalabb lányhoz igen is vén! Teljesen más gondolkodása van egy érett felnőtt férfinek (akár csak szexualitásról legyen is szó), mint egy tinilánynak (akinek a szex=szerelem még ha nem is vallja be).Arról nem is beszélve, hogy akár a lánya is lehetne. Könnyű a fiatal kis szerelemre vágyó lánykáknak elcsavarni a fejét, ígérgetni hegyet-havat.. Bezzeg egy korabeli érett nő meghódításához már nem elég tökös az ilyen...
2017. máj. 31. 13:06
26/31 anonim válasza:
17 éves voltam. Egy Milf úgy meglovagolt, hogy azt hittem elájulok. DDD Őneki adtam a szüzességem
Csodálatos élmény volt
27/31 anonim válasza:
Nekem meg nemvolt de mar 23 vagyok.. Neha elgondolkozom erek en valamit?:(
28/31 anonim válasza:
Én 20 évesen vesztettem el, nálam 13 évvel idősebb nővel. Nekem egy nagyon kellemes emlék maradt. Mert hát egy kis tipi tapi simi, aztán ahogy hozzá érintette a gumit, hogy majd felhúzza, hát úgy jártam mint a póstás a nászéjszakáján - kézbesültem - jól meg töltöttem a gumit. Sose fogom el felejteni a kétségbe esett szemeket. Azt már csak később tudtam meg hogy ő attól tartott hogy így már nem veszítem el a szüzességem mert nem fog föl állni. De kértem hogy adjon egy másik gumit, és egy eszméletlen nagyot szexeltünk. Utána meg már nem hitte el hogy szűz voltam.
29/31 anonim válasza:
Nem hagyott, mármint szép emlék és büszke is vagyok rá, de semmi extra. Hozzáteszem, nagyon későn jött össze a dolog.
30/31 anonim válasza:
Az általános iskolás angol tanárommal találkoztam a gimnáziumi ballagásom után és áthívott magához, hogy meséljem el neki mi történt velem az évek alatt.
Kicsit nevettünk, egyre közelebb kerűltünk és a lábamon végig csúztatva a kezét megfogta a farkamat, onnantó nem volt megállás.
Életem legjobb 1,5 órája :D
(7. osztályos voltam amikor pályakezdőként elkezdett tanítani szóval nem egy idős néniről van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!