Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mennyire fontos az, hogy az első szexuális élmény olyasvalakivel legyen, aki igazán viszontszeret titeket?
Teljesen egyetertek az elottem szoloval!
Nagyon fontos!
ez első válaszolónál ott a pont!
18/L
nem biztos hogy fiú tette fel a kérdést,-lehet hogy egy lány volt, aki túl akar lenni valakivel a dolgon.és kiváncsi volt a véleményünkre.
sajnos én is abba a hibába estem,hogy akivel történt én nagyon belevoltam zúgva,ő meg kihasználta csak a dolgot. Azóta is bánom.szóval fontos hogy a másiknak is fontosak legyünk
Szerintem még egy férfinak is nagyon fontos, hogy azzal veszítse el akit szeret nemhogy egy nőnek! Én sajnos nem tudom elmondani azt, hogy azzal veszítettem el aki tényleg igazán szeretett azóta is bennem van egy rossz érzés...mintha nem azzal veszítettem el volna akivel kellett volna.
24f
Utólag fontosnak gondolom. Bánom, hogy nem olyannal történt.
Akivel megtörtént az nem volt velem őszinte, csak kihasznált. Persze én is hülye voltam, hogy bevettem. De hát akkor még naiv lány voltam.
Persze nem tragédia. Nem befolyásolta ez a további kapcsolataimat. Csak azt bánom, hogy nekem nem olyan szép, romantikusan alakult ez az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!